Ο όμιλος Ant1 στηρίζει το «Χαμόγελο του παιδιού»

15:32 21/12/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας και της πρωτοβουλίας «Θέλω να Βοηθήσω» που στόχο έχει να στηρίζει ενεργά Οργανισμούς που διακρίνονται για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό τους έργο, ξεκίνησε μία μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η σύνδεση του ΑΝΤ1 και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
είναι ιστορικής σημασίας, δεδομένου ότι πριν 21 χρόνια η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Κόκκινη Κάρτα" αποτέλεσε ορόσημο για τη δημιουργία του Οργανισμού, αφού ο μικρός Ανδρέας (Γιαννόπουλος) είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να ιδρυθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά ένα «ΧΑΜΟΓΕΛΟ».

Έτσι γεννήθηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εδώ και 21 χρόνια έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Με μία μεγάλη ομάδα που αποτελείται από ειδικευμένο προσωπικό και μετράει περισσότερους από 6.500 εθελοντές, προσφέρει μία σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, χωρίς διάκριση. Με παρουσία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (Αττική, Χαλκίδα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Λέσβος, Κέρκυρα, Αγρίνιο, Πάτρα, Πύργος, Κόρινθος, Τρίπολη, Κυλλήνη, Χανιά), «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει ολοκληρωμένους μηχανισμούς στήριξης και μεταξύ άλλων, υποστηρίζει παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, θύματα Εξαφάνισης, παιδιά με προβλήματα Υγείας, παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας καθώς και παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τις πολλαπλές δράσεις και το σπουδαίο έργο του Οργανισμού, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει σχεδιάσει μία σειρά από στοχευμένες ενέργειες, αξιοποιώντας όλα τα μέσα του Ομίλου. Ήδη προβάλλεται, τηλεοπτικό σποτ, μέσω του οποίου ο ΑΝΤ1 προσκαλεί και προτρέπει όλους τους Έλληνες να ενισχύσουν μαζί αυτή την τόσο πολύτιμη προσπάθεια καλώντας ή στέλνοντας μήνυμα στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 19810 που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, μαζί με όλους εσάς στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με στόχο ένα καλύτερο μέλλον και πολλά χαμόγελα για περισσότερα παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορείτε να βρείτε εδώ: www.hamogelo.gr.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα