Ο ''Μανούσος'' αποκαλύπτει:«Προσπαθώ να κλέψω το μωρό του Αχιλλέα και της Μελίνας»

11:45 14/5/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο «εισέβαλε» στο «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 υποδυόμενος τον Μανούσο Ροκάκη, και κατάφερε να κερδίσει άκρως θετικές εντυπώσεις. Γι’ αυτό άλλωστε θα τον δούμε σε ακόμη περισσότερα επεισόδια. Ο νεαρός ηθοποιός αποκαλύπτει αποκλειστικά στο TV24 τον έρωτά του για τη Βασιλική, αν θα σκοτώσει τον Μηνά, και τον λόγο που απάγει το μωρό της Μελίνας και του Αχιλλέα...
Βλέπουμε ότι αυτό που ένιωθες για τη Βασιλική έχει αλλάξει. Από μίσος έχει μετατραπεί σ’ έναν τρελό έρωτα.
«Κάτι ανάλογο
συμβαίνει και στη ζωή. Δηλαδή ανθρώπους που μισούμε, στη συνέχεια να τους αγαπάμε. Αυτό συμβαίνει και σ’ εμένα που είδα κάτι στη Βασιλική και μ’ έκανε να αλλάξω γνώμη και να την ερωτευτώ».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αλλάξεις γνώμη για τη Βασιλική;
«Ίσως η ευαισθησία και η καλή ψυχή που έχει».

Τώρα που έχουν αλλάξει τα συναισθήματά σου για τη Βασιλική, δεν θέλεις να τη σκοτώσεις;
«Όχι. Πλέον ο στόχος μου είναι να την κατακτήσω και να την κάνω να μ’ ερωτευτεί. Αυτό είναι το ζητούμενό μου: Να ξεφύγουμε από όλους και απ’ όλα και να μείνουμε μαζί, ερωτευμένοι».

Εύκολος ή δύσκολος στόχος;
«Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, εννοείται πως είναι ένας δύσκολος στόχος. Δεν νομίζω κάποιος να ανταποκρινόταν σ’ έναν... δολοφόνο. Θα ήταν διαφορετικά αν υπήρχε εξ αρχής η σχέση και γινόμουν δολοφόνος».

Πλέον δεν σκοτώνεις μόνο γυναίκες αλλά και άντρες που πλησιάζουν τη Βασιλική, όπως τον Πέτρο. Θα κινδυνεύσει και ο Μηνάς;
«Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα έχω διάφορες σκέψεις για να τον βγάλω από τη μέση για να μη με εμποδίζει να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Μέχρι τότε, όμως, γίνονται άλλα πράγματα...».

Δηλαδή;
«Προσπαθώ να κλέψω το μωρό του Αχιλλέα και της Μελίνας, γιατί σκέφτομαι πως θα ’ναι το δικό μου και της Βασιλικής και θα φτειάξουμε τη δική μας οικογένεια».

Θα τα καταφέρεις;
«Έχω συνέχεια στο μυαλό μου να πάρω το μωρό της Μελίνας και τη Βασιλική και να φύγουμε, αλλά τα υπόλοιπα θα τα δείτε προσεχώς...».

Ποια ήταν η γυναίκα που σε βοήθησε να το σκάσεις από την αστυνομία;
«Ίσως κάποιο συγγενικό πρόσωπο που έχει χρήματα, αλλά ποιο είναι πραγματικά θα αποκαλυφτεί αργά ή γρήγορα».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα