Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι... αναπάντητες κλήσεις στην ΕΡΤ για Eurovision

14:33 21/2/2017 - Πηγή: TVNea
Τα κακώς κείμενα δεν θα μπορούσαν να λείπουν σε μια έως τώρα άρτια προετοιμασία της Ελληνικής αποστολής για τη φετινή Eurovision 2017.
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου "έφυγε" (?) ο Αντώνης Λουδάρος ήρθε.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου η αρμόδιοι της ΕΡΤ, αιφνιδίως αποφάσισαν πως την παρουσίαση του Ελληνικού τελικού στις 6 Μαρτίου για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 62η διοργάνωση
θα κάνει η δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης Ελένη Μπουζαλά που παρουσίασε και την συνέντευξη τύπου της Ελληνικής ομάδας πριν από μερικές ημέρες στο ραδιομέγαρο -και που πρόσφατα σας παρουσιάσαμε με ειδικό αφιέρωμα-μαζί με τον ηθοποιό Αντώνης Λουδάρο που εκτός από ηθοποιό τα τελευταία χρόνια τον "συναντάμε" να φλερτάρει με τη παρουσίαση (πρωινή εκπομπή Κωνσταντίνας Σπυροπούλου- παρουσίαση "ψυχαγωγικής" εκπομπής σε μικρό τοπικό κανάλι Αττικής Action 24).
Τη πικρία του φαίνεται να δηλώνει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο καλλιτέχνης που με επιτυχία παρουσίασε την περσινή χρονιά τις "ειδικές" εκπομπές με τα τραγούδια όλων των χωρών, ο οποίος όπως δημοσίως παραδέχτηκε είχε τη "διαβεβαίωση" των ...αρμοδίων ότι και τη φετινή χρονιά θα είχε εμπλοκή.
Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων απάντησε ότι και εκείνος με τη σειρά του πληροφορήθηκε απο τον Τύπο ότι ...ο κατά τ άλλα άξιος όπως δήλωσε ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος θα είναι αυτός που τελικώς ..κάποιοι...αποφάσισαν να παρουσιάσει την εκπομπή με τα τραγούδια που η Demy θα παρουσιάσει τα τραγούδια της,και όχι εκείνος παρ όλο που είχε συζητήσει για το ενδεχόμενο και υπήρχε και η σχετική συνεννόηση με τη διοίκηση.
Στην αναφορά του συγκεκριμένου γεγονότος στάθηκε και η πρωινή εκπομπή του καναλιού Ε, με τη Κατερίνα Καινούργιου στην οποία αναφέρθηκε ανεπισήμως πως για την επιλογή του ηθοποιού ως παρουσιαστή φέτος "ευθύνεται" κατά κάποιο τρόπο ο Γιώργος Καπουτζίδης ό οποίος σύμφωνα πάντα με την εκπομπή ήταν εκείνος που τον πρότεινε,μιας που έχει λόγω ως ο συγγραφέας των κειμένων της συγκεκριμένης βραδιάς.
Ο Κωνταντίνος Χριστοφόρου που αυτό το καιρό συνεχίζει τις εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο ακόμα δεν έχει -όπως δήλωσε- καμία επίσημη απάντηση από τους ιθύνοντες και δήλωσε πως είχε θέσει προ καιρού τον εαυτό του στην "υπηρεσία" της ΕΡΤ για οτιδήποτε τον χρειασθεί και τη φετινή χρονιά ενώ είχε όπως δήλωσε προτείνει κι εκείνος από την πλευρά του εδώ και καιρό την Demy για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Ουκρανία. Δήλωσε τελικώς πως αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να υπάρχουν γκρίνιες και εύχεται καλή επιτυχία στην Ελλάδα.
Εν αναμονή λοιπόν επίσημων ανακοινώσεων από τη δημόσια τηλεόραση και της 6ης Μαρτίου στις 22:00 για να κρίνουμε εάν η απόφαση αυτή ήταν και η σωστή.
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε..http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα