Νέος πόλεμος στα media!-Το τηλε-κελεπούρι,η κρυολιπόλυση και η απύθμενη αγένεια...

13:49 26/6/2016 - Πηγή: TVNea
Έχετε καιρό να απολαύσετε...ξεκατίνιασμα κι έχετε πλήξει;Έχετε καιρό να δείτε σποντούλες να εκτοξεύονται εκατέρωθεν;Έχετε καιρό να ακούσετε ''έξυπνους'' και δονκιχώτες να παρελαύνουν επιβάλλοντας τα ευφυολογήματά τους σαν κατορθώματα άνευ προηγουμένου;Τέρμα!Η Ελεονώρα Μελέτη,θα σας βγάλει επιτέλους από αυτό το τέλμα, και θα σας δώσει τροφή για σκέψη και ...διασκέδαση,βεβαίως βεβαίως!Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή,λοιπόν...

Πριν από λίγες μέρες,μέσα από τη στήλη της
στο ''tv έθνος'',η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός,Νάνσυ Νικολαΐδου, έγραψε πως η Ελεονώρα Μελέτη συζητά με τον ΣΚΑΪ,όμως παράλληλα άσκησε και σκληρή κριτική στην παρουσιάστρια(δες εδώ),χαρακτηρίζοντάς τη μεταξύ άλλων ''τηλε-κελεπούρι'' και ''μικρή εξερευνήτρια'',ενώ υπογράμμισε πως έχει σημειώσει-προφανώς αναφερόμενη στο ''Hashtag'' -πολικά νούμερα τηλεθέασης.

Η Ελεονώρα, πήρε...είδηση την εν λόγω κριτική τής δημοσιογράφου,κ' έτσι μέσα από το twitter της επέλεξε να δώσει τις απαντήσεις της,όμως, επέλεξε έναν λαθεμένο δρόμο.Όπως ήδη έχετε δει(θυμηθείτε εδώ),η παρουσιάστρια ήταν κι από την πλευρά της ιδιαίτερα σκληρή κ' επιθετική,και επικέντρωσε την προσοχή της στον σωματότυπο της τηλεκριτικού, προτείνοντάς της, μέσα σε άλλα, να κάνει ...κρυολιπόλυση, ενώ την αποκάλεσε και...''γουρούνι''.

Βλέπουμε ,λοιπόν,έναν...πόλεμο μεταξύ ανθρώπων των Media.Έναν ακόμη πόλεμο λεκτικό που καταδεικνύει εξοφθάλμως τη γύμνια κ' ένδεια που επικρατεί και στοιχειώνει την tv-και θα σας εξηγήσω παρακάτω γιατί.

Από την πλευρά της, η τηλεκριτικός άσκησε-ούσα δημοσιογράφος-την κριτική της στην παρουσιάστρια,χωρίς κανέναν απολύτως υπαινιγμό στα κιλά και τον σωματότυπο της Μελέτη,αλλά βασιζόμενη αποκλειστικά στην εικόνα της ως παρουσιάστριας και δημοσιογράφου.Από την άλλη,η Ελεονώρα προέβη σε πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς προς τη Νάνσυ Νικολαΐδου,που δεν αρμόζουν σε έναν άνθρωπο που κάνει χρήση του δημόσιου ''βήματος'' ,ούτε φυσικά τον κολακεύουν.

Το να ασκείς κριτική και να απαντάς -μέσα από ένα δημόσιο ''βήμα'',το τονίζω- πατώντας πάνω σε ρατσιστικά πρότυπα και κάνοντας χρήση ανοησίας ,αυτό πρώτον, δεν λέγεται κριτική δημοσιογραφική, δεύτερον,δεν σε καθιστά πιο έξυπνο ,και τρίτον και σημαντικότερον,είναι φανερή ένδειξη της αδυναμίας σου να ορθώσεις κ' αναπτύξεις λογικά επιχειρήματα ώστε να αντικρούσεις τον εκάστοτε ''εχθρό'' σου.

Μεγάλο το φάουλ της Μελέτη,επομένως,που επιλέγοντας αυτό τον ανορθόδοξο-αν μη τι άλλο - τρόπο,που επιλέγοντας να απαντήσει- ναι,έχει κάθε δικαίωμα-στη Νικολαΐδου επιστρατεύοντας όση αγένεια μπορεί να διέπει έναν άνθρωπο,κάθε άλλο παρά θετικό είναι για την εικόνα της. Μπουχτήσαμε πια στις μπηχτές ,στις...κρυολιπόλυσης ατάκες,στις ''εξυπνάδες'' και στις φανφάρες του καθενός,λυπηθείτε μας!

Κι όχι τίποτα άλλο,αλλά ανεβαίνει κι ο υδράργυρος...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα