Νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή - έκπληξη

10:06 23/3/2017 - Πηγή: TVNea
Τους έχουμε συνηθίσει με αθλητική ενδυμασία, αλλά τώρα θα φορέσουν… ποδιά και θα μπουν στην κουζίνα για να αποδείξουν τις μαγειρικές ικανότητές τους. Και βέβαια δεν είναι τυχαίο που για την παρουσίαση της εκπομπής επελέγη κάποιος που γνωρίζει τον κόσμο του αθλητισμού καλά, αφού ασχολείται επαγγελματικά με αυτόν!

Πάντως είναι εμφανές ότι στον ΣΚΑΪ έχουν σκοπό να δοκιμάσουν τους εργαζομένους τους και σε άλλα πόστα. Έτσι μετά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που βρέθηκε στο «Survivor», τώρα ένα πρόσωπο από το αθλητικό τμήμα του σταθμού του Φαλήρου μπορεί να μην πάει στον Άγιο Δομίνικο
αλλά θα μπει στην… κουζίνα μαζί με star του αθλητισμού. «All Star Cooking» λοιπόν είναι η καινούργια εκπομπή μαγειρικής που ξεκινά στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο, που είναι αθλητικός συντάκτης στο κανάλι καλύπτοντας την ΑΕΚ.

Στην εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο, στις 3 το μεσημέρι, θα φιλοξενούνται αθλητές, αλλά και πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού που σε μία ανάπαυλα από την καθημερινή τους αθλητική ενασχόληση θα μπαίνουν στην κουζίνα για να… προδώσουν τις αγαπημένες συνταγές τους. Θα δείχνουν λοιπόν στους τηλεθεατές ποια είναι τα αγαπημένα πιάτα τους που τους βοηθούν κιόλας να διατηρούν τη σιλουέτα τους.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 15:00, ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος βάζει στην κουζίνα την πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία μαγειρεύει τις αγαπημένες της συνταγές, αλλά μιλά και για τα σχέδιά της…!

Ευκαιρία λοιπόν να δούμε και τις… μαγειρικές επιδόσεις των αθλητών, μαθαίνοντας συγχρόνως και τις διατροφικές τους συνήθειες…!

Γρηγόρης Μελάς / newsithttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα