Νέα αλλαγή στην προβολή της ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΣ

17:30 30/12/2016 - Πηγή: TVNea
Δύσκολοι καιροί και για… συμπεθέρες! Η αλήθεια πάντως είναι ότι προσπαθούν ελπίζοντας να τους βγει σε καλό, έστω κι αν κάνουν… βιαστικές διορθώσεις.

Ο λόγος για τη σειρά «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» που όπως ανέφερα χθες, τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να την «μετακομίσουν». Έτσι από τον καινούργιο χρόνο που θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο με καινούργια επεισόδια αντί για Δευτέρα βράδυ η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ. Αυτό ήταν… yesterday! Γιατί… today αποφάσισαν
άλλα.
Τι εννοώ; Ότι ναι μεν η «Συμπεθέρα» θα μετακομίσει, αλλά πολύ σωστά σκέφτηκαν ότι καλύτερα να μην βρεθεί απέναντι από τη «Λέξη που δεν λες» του ALPHA, που έχει δικαιολογημένα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, οπότε είναι καλύτερα να αποφύγουν τη «μάχη» της τηλεθέασης μαζί της. Έτσι λοιπόν, μέχρι… σήμερα (καλό να είναι να το επισημάνουμε σε περίπτωση που… αλλάξουν πάλι απόφαση!), το πρωινό της 30ης Δεκεμβρίου, αποφάσισαν η «Συμπεθέρα» να βγαίνει στον αέρα κάθε Παρασκευή βράδυ, στις 10:15, κάνοντας… τράμπα με τους «Συμμαθητές»!
Βέβαια είπαμε: η «μετακόμιση» είναι σύμφωνα με την απόφαση της 30ης Δεκεμβρίου γιατί… δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσουν στον ΑΝΤ1… next week.
Πάντως αν είναι να κάνουν άλλη αλλαγή θα πρέπει να το αποφασίσουν σύντομα γιατί καινούργιο επεισόδιο της σειράς «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» είναι να βγει στον αέρα τη βδομάδα από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου και με τον έως τώρα προγραμματισμό τους, το 5ο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 22:15.

Βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι πολύ καλά κάνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου και προσπαθούν να βρουν καλή ώρα προβολής της σειράς. Πάντως, αν θέλετε τη γνώμη μου, πιστεύω ότι η «Συμπεθέρα» αξίζει να κερδίσει τους τηλεθεατές, αλλά θέλει το χρόνο της…! Χρόνο που δεν θα χρειαζόταν αν είχαν προσέξει κάποια λάθη πριν βγει στον αέρα αλλά που υποστηρίζουν ότι στα επόμενα επεισόδια έχουν κάνει…!

Γρηγόρης Μελάς / newsithttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα