'Ναι' της Ελλάδας στη EUROVISION 2018!

15:39 19/6/2017 - Πηγή: TVNea
H Ελλάδα θα δώσει το παρών στην Πορτογαλία και την 63η διοργάνωση του Ευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision?
Ένα μήνα και κάτι, μετά το τέλος της προηγούμενης διοργάνωσης του Κιέβου και με την Ελλάδα να έχει τερματίσει στην 19η θέση της τελικής κατάταξης των χωρών που πέρασαν στον τελικό με 77 ψήφους,ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες περί της συμμετοχής της χώρας μας στην επόμενη διοργάνωση της Πορτογαλίας, όπως αναφέρει το Μικροφωνο.gr.
Πληροφορίες
αναφέρουν ότι ενδιαφέρον εκδήλωσε η χώρα μας να συμμετάσχει και του χρόνου μαζί με το πρώτο γκρουπ χωρών που απαρτίζεται από Κύπρο, Βουλγαρία, Γαλλία ,Ρωσία ,Σουηδία ,Φινλανδία , Τσεχία, ,Εσθονία, Βέλγιο Μάλτα ,Λιθουανία,Νορβηγία,Πολωνία και Γερμανία.
Εάν και αυτό ισχύει ,αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι οι διοικούντες στην ΕΡΤ έχουν καταλάβει ότι η "υπόθεση Eurovision" είναι μια επιτυχημένη συνταγή που εάν την ακολουθήσουν σωστά μόνον κέρδη θα μπορούσαν να έχουν από αυτήν. Ως κανάλι αλλά και γενικότερα ως χώρα.
Τα πρώτα ονόματα για την εκπροσώπηση έπεσαν ήδη στο τραπέζι ως σκέψεις ή ως..σενάρια ευφάνταστων αρθογράφων και έχουμε να ζήσουμε πολλά έως τις επίσημες ανακοινώσεις.
Θυμάστε ότι ΕΔΩ διαβάσατε πρώτοι για την Μαλού,και ήδη το σενάριο αυτό παίζει δυνατά και φιγουράρει στις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες.
Στη πορεία των μηνών και όπως είθισται, θα διαβάσετε δήθεν αποκλειστικά 'η αλλιώς "στημένα δημοσιεύματα" -που ευτυχώς τα έχουν όλοι εντοπίσει- ευφάνταστα σενάρια για δήθεν ονόματα που σκέφτονται κάποιοι για να εκπροσωπηθεί η χώρα μας. Τα τηλεπαράθυρα εκπομπών και αυτή τη φορά θα "φιλοξενήσουν" καλλιτέχνες που....απέρριψαν τις προτάσεις τους ,άλλο εάν δεν έφθασαν ποτέ στα αυτιά των ιθυνόντων-και ούτε απο την πλευρά τους και οι ίδιοι δεν πέρασαν καν το κατώφλι της ΕΡΤ,τοίχοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα γεμίσουν με αναρτήσεις τύπου "φύγαμε για Eurovision 2018" και στην ουσία τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει ίχνος αληθείας κλπ. Τα γνωστά "Ελληνικά"..

'Αραγε θα συνεχισθεί το σενάριο της ανάθεσης ή θα πάμε σ έναν ανοιχτό τελικό με προτάσεις από διαφορετικές δισκογραφικές εταιρείες?

Ευχή όλων των Eurovisionistas είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία νωρίς όπως αρμόζει σε κάθε σοβαρό οργανισμό που σέβεται τον "εαυτό" του, και να υπάρξει μια μεθοδευμένη και σοβαρή αντιμετώπιση της όλης υπόθεσης και αυτή τη φορά έτσι ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει στην θέση που της αρμόζει στην αριστερή μεριά του βαθμολογικού πίνακα της τελικής κατάταξης των χωρών.
Αξίζουμε,Μπορούμε και θέλουμεhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα