Μega-Star:Με σβηστές μηχανές σαρώνουν τη θερινή prime time...

19:15 18/7/2013 - Πηγή: TVNea
Η ζώνη υψηλής τηλεθέασης εν μέσου θέρους ενδείκνυται-κυρίως-για επικοινωνιακή τακτική,δευτερευόντως λόγω εμπορικής αξίας.Ωστόσο,τα κανάλια επιθυμούν διακαώς να... κρατούν το κοινό στο μαγαζί τους,εν όψει της νέας σεζόν.
Mega & Star έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν με τις επιδόσεις τους.Το Μεγάλο Κανάλι πέτυχε κάτι πρωτοφανές φέτος,να διατηρήσει άνετα την πρωτιά, έχοντας τη μισή σχεδόν σεζόν με επαναλήψεις.Η διαφορά με τον Ant1 αγγίζει καθημερινά τις 15 μονάδες στο σύνολο,και 20 στο κοινό 15-44.
Παρομοίως,το
Star,με χαμηλό κόστος και συνεχή επαναπροβολή ταινιών,έχει στρογγυλοκαθίσει στη 2η θέση,αφήνοντας Ant1 & Alpha να παλεύουν για την 4η θέση.
Εν μέσω πολλών διοικητικών ανακατατάξεων και οικονομικών στενωπών,τα 2 κανάλια έχουν....λύσει το θερινό θέμα,αφήνοντας τα ζόρια στους ανταγωνιστές, που βλέπουν τις επιλογές να έχουν υποστεί Βατερλώ στις προτιμήσεις του κοινού.
O Alpha είδε σε 15λεπτα την prime time να πέφτει στο 3%!,την ώρα που ο Ant1 πάλευε να κρατηθεί πάνω από τη βάση με τα αποτυχημένα 'Κύματα του Ερωτα' και την πρόβα Νυφικού.
H νέα σεζόν είναι άλλη υπόθεση,φυσικά.Ωστόσο,κανένα επιτελείο δεν 'βλέπει' με καλό μάτι ακόμα και τις θερινές αποτυχίες. Ant1 & Alpha δεν έχουν-σταθερά- κανένα πρόγραμμα από τις 20.00-24.00 στο TOP 10,εκεί που απορροφάται το 70% της πίτας.Το χειμώνα,ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός (ειδικά στην ενημέρωση),εκτός και αν οι οι υπεύθυνοι 'προσδοκούν' στην οικονομική δυσπραγία του Mega,μήπως και υπάρξει ελεύθερο πεδίο
Keywords
Τυχαία Θέματα