Με νέο reality απαντά ο Alpha: Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για το νέο show του καναλιού

22:53 3/3/2017 - Πηγή: TVNea
Επιστροφή σε παλιές αξίες και για τον Alpha! Όπως έχουμε δει τα reality έχουν επανέλθει δυναμικά στην επικαιρότητα με το κοινό να τα… αγκαλιάζει και με το παραπάνω. Το Survivor είναι το πιο ενδεικτικό παράδειγμα που κυριολεκτικά έχει απογειώσει την ζώνη ψυχαγωγίας του ΣΚΑΪ στους πίνακες τηλεθέασης.

Σήμερα λοιπόν μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είδαμε πως στο κανάλι της Κάντζας έχει ετοιμάσει δυναμική απάντηση.
Μετά από τη δοκιμασμένη συνταγή του «Κάτι Ψήνεται», θα προβάλλουν ένα αντίστοιχο τηλεπαιχνίδι με έντονα στοιχεία reality.

Η Ελένη ανακοίνωσε την είσοδο της εκπομπής «Το καλύτερο ζευγάρι» στο πρόγραμμα του Alpha, στο οποίο θα ανταγωνίζονται ζευγάρια σε μία εβδομάδα για να βγάλουν το νικητήριο και καλύτερο, που θα κερδίζει 3.000 ευρώ!

Η πρώτη σκέψη από τους ιθύνοντες του καναλιού είναι το συγκεκριμένο πρόγραμα να αντικαταστήσει το «Ξαναδέστε τους» και να προβάλλεται ακριβώς μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πιθανώς να ήταν και αυτός ο λόγος που η παρουσιάστρια το προώθησε τόσο έντονα καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής της.

Πρόκειται για το «Best Couple Ever» της DRG που παίζεται ήδη στη Γαλλία κι ετοιμάζεται να βγει και στη γερμανική τηλεόραση.

Στην καθημερινή εκπομπή, πρωταγωνιστές θα είναι τέσσερα ζευγάρια που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Πέμπτη θα κρίνεται και από ένα ζευγάρι με βάση τη σχέση τους και την Παρασκευή θα προκύπτει ο νικητής με βάση την μεταξύ τους ψηφοφορία!

Δείτε όσα ανέφεραν στον αέρα της εκπομπής για το νέο project.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα