Με «Skyfall» συνεχίζει τις ταινίες της MGM η Nova

15:15 7/6/2013 - Πηγή: TVNea
Όπως μας ενημέρωσε η NOVA με δελτίο τύπου:

Με «Skyfall» συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στα Novacinema.
Η Nova ανακοινώνει τη ανανέωση της συνεργασίας της με την MGM, που αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα και ιστορικά studios του Hollywood.
Η ανανέωση της συνεργασίας συμπίπτει με τη μεγάλη πρεμιέρα της blockbuster ταινίας «Skyfall» της MGM, που θα προβληθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 22:00, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD. Ο θρυλικός πράκτορας, όπως και τα πιο δυνατά blockbusters και κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές από την πλούσια ταινιοθήκη της MGM, θα βρίσκονται κατ’ αποκλειστικότητα στα Novacinema, τα κινηματογραφικά κανάλια της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα.

Το studio που συνδέθηκε με τις επιτυχίες του James Bond, θα παρουσιάσει πολύ σύντομα στην οθόνη των Novacinema, το πρίκουελ του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» με τίτλο «Χόμπιτ - Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι», αλλά και τους ήρωες του παραμυθιού Χάνσελ και Γκρέτελ, σε μία επιτυχημένη έκδοση δράσης και φαντασίας με τίτλο «Χάνσελ & Γκρέτελ: Κυνηγοί Μαγισσών». Στις προβολές προστίθενται μεγάλες αξέχαστες κινηματογραφικές παραγωγές όπως: «Η Ξυπόλητη Κόμισσα» με την σαγηνευτική Άβα Γκάρντνερ, «Το Πάρτυ» με τον μοναδικό Πήτερ Σέλερς, αλλά και εξίσου μεγάλες επιτυχίες όπως: «Ένα Ψάρι που το έλεγαν Γουάντα», «Τέσσερις Γάμοι και μία Κηδεία» και «Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι».

Εδώ και χρόνια, τα κανάλια Novacinema μεταφέρουν το κινηματογραφικό θέαμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας: Πρώτη προβολή» στο Novacinema 1, το κανάλι με τις πρεμιέρες. «Τα καλύτερα» βρίσκονται στο Novacinema 2, το κανάλι που παίζει τις ταινίες που ξεχώρισαν. «Καθαρή αδρεναλίνη» ανεβάζει το Novacinema 3, το κανάλι της δράσης και της περιπέτειας. «Πάθος για ζωή» στο Novacinema 4, το κανάλι της ζωής μας. Οι καλύτερες ταινίες και σειρές είναι επίσης διαθέσιμες, οποιαδήποτε στιγμή, στην προηγμένη υπηρεσία Νova Οn Demand, που απολαμβάνουν οι συνδρομητές που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865 και τη υπηρεσία Nova Plus.

Σημειώνεται ότι η νέα συμφωνία της Nova με την MGM εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση των ταινιών μέσω PC & tablets, υποστηρίζοντας τη στρατηγική της Nova για διάθεση κινηματογραφικού περιεχομένου, μέσω των νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών που θα λανσάρει στο προσεχές διάστημα.
Keywords
Αναζητήσεις
skyfall to nova cinema
Τυχαία Θέματα