Με 2 καθημερινές ελληνικές σειρές ο ΑΝΤ1 τη νέα χρονιά....

14:00 13/4/2014 - Πηγή: TVNea
Ο ΑΝΤ1 έπειτα από μία σεζόν με το MEGA να του κλέβει την πρωτιά με την ελληνική μυθοπλασία φαίνεται πως κάνει σχέδια να ενισχύσει τη βραδινή του ζώνη με μυθοπλασία. Τι σχεδιάζει;

Πρώτος στόχος σύμφωνα με τη Reallife είναι να προστεθεί στο πρόγραμμα μία ακόμα ελληνική καθημερινή σειρά εκτός από το Μπρούσκο με σκοπό να προβάλλεται αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων. Μέχρι τώρα στη ζώνη αυτή κυριαρχούσαν τα τούρκικα τα οποία απέναντι στα Κλεμμένα Όνειρα του MEGA
καθήλωναν το κανάλι σε πολύ χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης. Οι διερευνητικές επαφές με σεναριογράφους και σκηνοθέτες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Εκτός όμως από αυτή τη σειρά αναμένεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ακόμα δύο. Το δραματικό «Εκδρομή» και η σειρά «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα, ενώ οι «Βασιλιάδες» εκκρεμούν ακόμα.

Όσο για την late night ζώνη του, το κανάλι φαίνεται ευχαριστημένο από τις επιδόσεις τόσο των παλιών «Ράδιο Αρβύλα» και «Όλα» όσο και από τους νέους «Καρντάσιανς» και «Η Γερμανού ξανάρχεται...» αν και η απόφαση για τη συνέχισή τους δεν έχει ακόμα ληφθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα