Λούκας Γιώρκας-Ελενα Ράπτη: Ο έρωτας τους όλο και φουντώνει-Συζούν πλέον στη Θεσσαλονίκη!

17:43 19/7/2014 - Πηγή: TVNea
Συγκατοίκηση και πρόβα νυφικού (;) για δύο ζευγάρια που όχι μόνο ζουν τον απόλυτο έρωτα, αλλά μένουν πλέον και κάτω από την ίδια στέγη! Οι συγκεκριμένοι ερωτευμένοι συγκάτοικοι βέβαια προτιμούν να κρατούν τις σχέσεις τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς είναι άτομα low profile. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι αυτοί οι δύο έρωτες θα καταλήξουν οσονούπω στα σκαλιά της εκκλησίας.
Πρώτα θα πούμε για την Ελενα Ράπτη και τον Λούκα Γιώρκα, οι οποίοι ζουν με πάθος τον έρωτά τους και γι' αυτό τον λόγο αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα. Το λαμπερό ζευγάρι της βουλευτή και του τραγουδιστή μένει μαζί στη Θεσσαλονίκη, ενώ όλοι έχουν να λένε ότι ο ένας στάζει μέλι για τον άλλον. Ειδικά ο τραγουδιστής μιλάει συνεχώς για τη σύντροφό του με τα καλύτερα λόγια και φαίνεται στις φράσεις του πως για εκείνον η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά μάλλον είναι η γυναίκα της ζωής του. Εκείνοι που τους ξέρουν, υποστηρίζουν πως δεν θα αργήσει θα έρθει η ώρα της επισημοποίησης της σχέσης τους. Η αλήθεια είναι πάντως πως πρώτη φορά βλέπουμε την πολιτικό σε τόσο τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν και οι δηλώσεις της: «Το βιολογικό μου ρολόι έχει χτυπήσει από τα 18 μου. Είμαι πιο ώριμη από παλιά να γίνω μητέρα. Περνάω πολύ όμορφα στην προσωπική μου ζωή».
Ενα ακόμη ζευγάρι που έχει στεγάσει κάτω από κοινό... κεραμίδι τον έρωτά του είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και ο σύντροφός της Φάνης Κιρκινέζος, οι οποίοι ζουν εδώ και λίγο καιρό κάτω από την ίδια στέγη στην Αθήνα. Το ζεύγος απολαμβάνει ένα φλογερό πάθος, επιλέγοντας όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Η παρουσιάστρια και ο θεατρικός παραγωγός γνωρίστηκαν μέσω γνωστών σε μια παρέα, όπου βρέθηκαν τυχαία, και από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον. Από τότε είναι συνεχώς μαζί και -σύμφωνα με ανθρώπους που συναναστρέφονται το ζευγάρι- έχουν ήδη κάνει ταξίδια μαζί στη γενέτειρα της Ανθής, τη Θεσσαλονίκη.

Madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα