Κορυφαίος Έλληνας πολιτικός υποκλίνεται στο μεγαλείο του Λαζόπουλου: "Ο Λάκης είναι η φωνή της αλήθειας.. Ο Αριστοφάνης ήταν ο Λαζόπουλος του τότε!".

15:32 21/2/2014 - Πηγή: TVNea
Τι και αν οι Έλληνες πολιτικοί σπάνια μιλούν για καλλιτέχνες; Σε αντίθεση με εξωστρεφείς πολιτικούς άλλων χωρών, οι δικοί μας δεν διατυπώνουν απόψεις για τα καλλιτεχνικά θέματα που απασχολούν. Ο συγκεκριμένος όμως αποτελεί εξαίρεση. Γιατί πολύ απλά δεν είναι επαγγελματιά πολιτικός. Αγαπάει τον τόπο του για αυτό και τον υπηρετεί. Χαρακτηριστική φιγούρα ανάµεσα στους ήρωες που εισάγει στην καθηµερινότητά µας το «∆ιά ταύτα» είναι ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ενσαρκώνει έναν
οικοδόµο, ο οποίος για απειροελάχιστα χρέη στο ∆ηµόσιο σύρεται στα δικαστήρια. Ο ίδιος σηµειώνει: «Το γεγονός ότι είµαι δήµαρχος της Στυλίδας και ότι δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος µε έκανε να αντιµετωπίζω καταρχήν αρνητικά οποιαδήποτε καλλιτεχνική πρόταση. Παρ' όλα αυτά, δεν µπορείς να πεις εύκολα "όχι" σε έναν Λαζόπουλο. Ηθελα να συνεργαστώ µαζί του από παλιά, οπότε υπήρχε κάτι σαν απωθηµένο. Ο Λάκης είναι η φωνή της αλήθειας, η κοινή λογική του Ελληνα. Υποδύθηκα τον ρόλο µε χαρά, σατιρίζοντας τη σηµερινή κατάσταση, µε τόσους και τόσους ταλαιπωρηµένους ανθρώπους να σύρονται στα δικαστήρια για χρέη της τάξης π.χ. των 2.000 ευρώ. Από µέρους µου ήταν κάτι σαν διαµαρτυρία», λέει στο Πρώτο θέμα. Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν θεωρεί τον Λάκη Λαζόπουλο απλώς «Αριστοφάνη του σήµερα». Αντιθέτως, υπερθεµατίζει, λέγοντας ότι «ο Αριστοφάνης ήταν ο Λαζόπουλος του τότε».

gossip-tv
Keywords
Τυχαία Θέματα