Κόννυ Μεταξά: «Με εξιτάρει να παρατηρώ τη συμπεριφορά κάποιου που κάνει ναρκωτικά»

10:45 4/3/2016 - Πηγή: TVNea
Η Κόννυ Μεταξά είναι αυθόρμητη, χειμαρρώδης. Έχει τα πιο εκφραστικά γαλαζοπράσινα μάτια και ένα χαμόγελο που λάμπει. Η όμορφη κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά που αυτή τη σεζόν εμφανίζεται στο Caramella μιλά στο people.

Τι είναι αυτό που σε έκανε να αγαπήσεις την Αμερική και πιστεύεις ότι εδώ δεν το έχουμε;

Η ειλικρίνεια.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ειλικρίνεια. Συναντάς κάποιον και σου λέει: «Ναι, θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο να πάμε για καφέ!» και δεν σε παίρνει ποτέ. Και αν κάτι γίνει και σε πάρει, ξαφνιάζεσαι. Το άλλο είναι ο ρατσισμός. Βέβαια υπάρχει και στην Αμερική, αλλά εδώ είμαστε πιο πίσω. Για παράδειγμα, όλο αυτό που έχει γίνει με τους γκέι γάμους. Εγώ είμαι πάρα πολύ υπέρ. Έχω πολλούς φίλους στην Αμερική που είναι γκέι και πριν δεν μπορούσαν να παντρευτούν. Βέβαια, κατανοώ το γεγονός ότι στην Ελλάδα δε μπορούν να το αποδεχτούν ακόμη όλοι ‒ και βάζω μέσα και τους γονείς μου. Εμένα, πάλι, μου φαίνεται αδιανόητο να μην έχουν όλοι ίσα δικαιώματα. Επίσης, είμαι υπέρ του να δημιουργούν οικογένεια, διότι έχω γνωρίσει άτομα στη σχολή μου που μεγάλωσαν με δύο γυναίκες ή με δύο άντρες και ήταν απόλυτα σωστοί άνθρωποι, σε σχέση με άλλα άτομα από ετερόφυλους γονείς. Επιπλέον, τα ομόφυλα ζευγάρια αποφασίζουν πιο συνειδητά να αποκτήσουν παιδί, διότι περνούν από μεγάλη διαδικασία μέχρι να το καταφέρουν, δεν έχουν λόγο να το κάνουν αν δεν το θέλουν πραγματικά.

Στις ΗΠΑ έχεις πάει σε πολλά πάρτι, έχεις γνωρίσει πολύ κόσμο. Ήρθες ποτέ σε επαφή με άτομα που έκαναν χρήση ουσιών;

Φυσικά, πολλές φορές. Είμαι ηθοποιός και η δουλειά μου είναι να παρατηρώ και να επεξεργάζομαι την ανθρώπινη συμπεριφορά. Με εξιτάρει πολύ να δω πώς είναι ένας άνθρωπος που κάνει αυτό το πράγμα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά, πώς αντιμετωπίζονται μεταξύ τους άνθρωποι υπό την επήρεια ουσιών. Ποτέ δεν το έκρινα, γι’ αυτό και δεν μου το έκρυβαν ποτέ.

Εκτός από ηθοποιός, είσαι και τραγουδίστρια και εμφανίζεσαι με τον πατέρα σου στο Caramela Live. Πότε ήταν η πρώτη σου επαφή με το τραγούδι;

Από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέατρο, ασχολούμαι και με το τραγούδι, γιατί έκανα μαθήματα μιούζικαλ. Κάποια στιγμή, για πλάκα, τον πρώτο χρόνο που γύρισα στην Ελλάδα, έκανα ένα τραγούδι και μετά από χρόνια το κυκλοφόρησε η Heaven. Αυτό το καλοκαίρι κυκλοφόρησε ένα single ακόμη από την ίδια εταιρεία, σε συνεργασία με τον Arva. Aσχολούμαι πολύ και με τη ζωγραφική. Όταν ήμουν στην Αμερική, ζωγράφιζα πίνακες και τους πουλούσα. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που δεν έμαθα ποτέ να παίζω κάποιο μουσικό όργανο.

Φέτος, συμμετέχεις για πρώτη φορά σε νυχτερινό σχήμα, και μάλιστα δίπλα στον πατέρα σου. Είπες πως το έκανες επειδή είχες ανάγκη τα χρήματα. Δεν φοβήθηκες να χρεωθείς το σχόλιο «α, ο Πανταζής πήρε και την κόρη του μαζί;».

Όχι, δεν με νοιάζει τι θα πουν γενικότερα. Εγώ περνάω τέλεια στο Caramela, όπου εμφανίζομαι. Βγαίνω μόνο στο πρώτο πρόγραμμα, είμαστε όλα τα παιδιά πολύ δεμένα, είναι ένα πάρτι που γίνεται, το γλεντάω και το χαίρομαι πολύ. Δεν έχουμε αντιπαραθέσεις μεταξύ μας, κάτι που δεν συμβαίνει και τόσο συχνά σε τέτοιες δουλειές.

Τι συμβουλές σού έδωσε ο πατέρας σου γι’ αυτό το καινούριο σου βήμα;

Τι άλλο; Να μην κάνω ναρκωτικά! Φυσικά του απάντησα «Δεν έκανα στην Αμερική, θα κάνω τώρα;».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα