Κλεοπάτρα Πατλάκη:Πως σχολιάζει στην star press το ξεκατίνιασμα της Μενεγάκη στο twitter.

15:03 18/9/2014 - Πηγή: TVNea
«Ξεσκίζει» η Μενεγάκη τον Λάτσιο μέσω twitter
«Ποιος πατέρας πετάει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους;»
ΜΟΤΟ: Στα χαρακώματα για ένα σπίτι και μια θυρίδα
Όλα πλέον στο φως, «για μια θυρίδα αδειανή, για μια Ελένη»! Κάπως έτσι έχουν, πλέον, τα πράγματα, καθώς ο… πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη
και τον Γιάννη Λάτσιο κορυφώνεται.
Αυτήν τη φορά η Μενεγάκη βγάζει νύχια και περνά στην αντεπίθεση, επιστρατεύοντας το πιο δυνατό όπλο της, που δεν είναι άλλο από την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό της.
Η 43χρονη παρουσιάστρια ξεκίνησε χθες στο twitter να αναδημοσιεύει (retweet) δημοσιεύματα φιλικών προς αυτήν σάιτ, τα οποία ουσιαστικά καταδίκαζαν τη στάση του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος ζητά με αγωγή την πώληση της βίλας στα Μελίσσια με πλειστηριασμό, διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής της αξίας. « Ποιος πατέρας θέλει να πετάξει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους;» ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος που η Ελένη προμοτάρισε στους χιλιάδες followers της. Αμέσως τα μηνύματα συμπαράστασης άρχισαν να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Μάλιστα, η Ελένη απαντούσε προσωπικά στο καθένα από αυτά! Σε ερώτηση follower που αναρωτιόταν «δηλαδή ο Λάτσιος ήθελε να πετάξει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους ή εσύ;», η Ελένη απάντησε: «Εκείνος. Εγώ ζω σε αυτό το σπίτι με τα παιδιά!».
Σε άλλη ερώτηση, «πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, τελικά;», η απάντησή της ήταν η εξής: «Οι τίμιοι έχουν μόνο ένα»!
Έως τη στιγμή που γραφόταν αυτό το κείμενο δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου. Πολλοί λένε ότι ο ίδιος έχει κρατήσει βέλη στη φαρέτρα του για το δικαστήριο, ενώ και από το περιβάλλον του τηρούν σιγήν ιχθύος.
Η Ελένη άλλαξε ρότα…
Όσο για την Ελένη, η εικόνα της γυναίκας που μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου έβγαινε στην εκπομπή με σκούρο φόρεμα, περίλυπο ύφος και τη βέρα στο δεξί της χέρι φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν. Η παρουσιάστρια, που θέλησε με εξώδικα και με κάθε δυνατό τρόπο να προστατέψει τα παιδιά της από τη δημοσιότητα, αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να δείξει προς τα έξω και το άλλο της πρόσωπο: Αυτό για το οποίο μιλούσαν χρόνια κάποιοι πρώην συνεργάτες της, αλλά ποτέ δεν είδαμε, γιατί οι φίλοι της -και μάλιστα οι ισχυροί- ήταν πάντα περισσότεροι από τους εχθρούς. Πλέον δεν μοιάζει να την ενδιαφέρει που η ζωή της γίνεται πασατέμπος στο στόμα του καθενός!
Εδώ μιλάμε για χρήματα και φαίνεται πως σε αυτό το θέμα η Μενεγάκη δεν αστειεύεται. Τι κι αν καλύπτει το πρόσωπό της με φουλάρια, αντιδρώντας στους παπαράτσι; Η Μενεγάκη αυτήν τη φορά βγαίνει στο μπαλκόνι «ολόγυμνη», με δική της πρωτοβουλία πλέον, και φωνάζει: « Εδώ είμαι και δεν θα χάσω ό,τι μου ανήκει». Αρκεί να μην αρχίσει πάλι να μιλά για τους αδίστακτους φωτορεπόρτερ που την καταδιώκουν, καθώς τώρα θυσιάζει αυτό που τόσα χρόνια προστάτευε -ίσως γιατί φοβάται πως χάνει αυτό για το οποίο τόσα χρόνια δούλευε!
Είναι σκληρό ένα διαζύγιο και ψυχοφθόρο. Είναι ακόμη σκληρότερο, όμως, το κοινό μιας αρένας που σε κάθε χτύπημα του ταυρομάχου φωνάζει «ολέ!». Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, υπάρχει ένα μπέρδεμα για το ποιος είναι ο ταυρομάχος και ποιος ο ταύρος! Γιατί η αλήθεια είναι ότι όσο «ταΐζεις» έναν κόσμο με την ιδιωτική σου ζωή τόσο περισσότερο «πεινασμένο» θα τον βλέπεις απέναντί σου.
Η Ελένη όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Μόνο που τώρα έχει ανάψει… κόκκινο και μπήκε σε «απαγορευμένη περιοχή». Όσο δίκιο κι αν έχεις, όσο διαλυμένη κι αν είσαι, ο πατέρας των παιδιών σου, ακόμα κι αν είναι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο, είναι προσωπική σου επιλογή και ευθύνη. Δεν είναι… δημόσιο αγαθό και δεν προσφέρεται θυσία στον βωμό μια δικαστικής διεκδίκησης. Αλλά πάλι, είπαμε: Η Ελένη έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας. Ίσως και τώρα να γνωρίζει κάτι παραπάνω…

Κλεοπάτρα Πατλάκη-star presshttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα