Κατερίνα Ζαρίφη: «Ονειρεύομαι να παρουσιάσω τα... καλλιστεία»!

10:17 28/3/2015 - Πηγή: TVNea
Την παρουσίαση μιας δικής της εκπομπής θα την ήθελε τώρα η Κατερίνα Ζαρίφη ή έχει άλλα όνειρα στην τηλεόραση; Η ίδια απαντά σε όλα...

Θα ξαναέκανες µια δική σου εκποµπή; Ή είναι µεγάλο το βάρος της πρωτιάς;
«∆εν είναι το βάρος της πρωτιάς µεγάλο. Το βάρος υπάρχει όταν µπαίνεις στο τιµόνι µιας εκποµπής που δεν σε αντιπροσωπεύει και κατ' επέκταση δεν µπορείς να υπηρετήσεις το concept. Νοµίζω τα άγχη του τιµονιού τα έχω πια µόνο στο αυτοκίνητό µου. Έχω τηλεοπτικά όνειρα, αλλά όχι, αυτά δεν συνοψίζονται στη λέξη «κεντρική». Άλλωστε, το χαβαλεδιάζουµε και µε την Ελένη:
είµαι η «κεντρική Β'»»!

Τι ονειρεύεσαι να παρουσιάσεις;
«Τα καλλιστεία! Πλάκα κάνω, αδέρφια... Θα ήθελα πολύ να παρουσίαζα το «Μουσικόραµα» ή µια εκποµπή σε σχέση µε τη µουσική. Το unplugged του MTV ή την «Αυλαία» που παρουσίαζε παλιά ο Γιώργος Κυβέλος. Επίσης µια εκποµπή µε αφιερώµατα στις µεγαλύτερες µορφές της ροκ. Σαν να λέµε άλλα αντί άλλων»!

Τι δεν θα έκανες ποτέ στην τηλεόραση;
«∆εν θα µπορούσα ποτέ να κάνω κάτι που θα προσέβαλε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ή τους προσωπικούς µου κώδικες ηθικής. ∆εν ανέχοµαι την ανθρώπινη κοροϊδία ή τον ευτελισµό για χρήµατα».

Έχεις νιώσει ανασφαλής επαγγελµατικά;
«Ποτέ (σ.σ.: γελάει δυνατά)! Στη δική µας δουλειά είσαι κάθε χρόνο υποψήφιος άνεργος. Γι' αυτό πρέπει να έχεις βάσεις. Το «µπροστά στον φακό» είναι προσωρινό. Πάντα πρέπει να γνωρίζεις το στήσιµο µια εκποµπής, να µπορείς να µοντάρεις, να γράψεις ένα κείµενο. Να έχεις µια οντότητα».

Πηγή: Real

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα