Κατερίνα Καινούργιου: Ποιος βρίσκεται ένα βήμα πριν τη συμφωνία για την νέα της εκπομπή;

18:00 3/9/2015 - Πηγή: TVNea
Μετά την απόφαση να μην συνεχιστεί το «Όλα παίζουν» με τη συγκεκριμένη παρέα τα στελέχη του σταθμού θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους μόνο με την Κατερίνα Καινούργιου και έως χθες έκαναν συνέχεια δοκιμαστικά για να δουν ποιοι θα είναι μαζί της. Έτσι τις τελευταίες ημέρες δεκάδες πρόσωπα (παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και μοντέλα) βρέθηκαν στο STUDIO PRO διεκδικώντας μία θέση μπροστά από τις κάμερες.

Όπως φαίνεται όμως οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν
ποιοι θα είναι στην εκπομπή και θα προσπαθούν καθημερινά, από τις 4 έως τις 6, να συγκεντρώσουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA. Έτσι μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου θα είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη που παρουσίασε με τον Δημήτρη Μάρκο την εκπομπή «Η γειτονιά μας, αλλά και o stand up comedia Δημήτρης Χριστοφορίδης. Την παρέα θα συμπληρώνουν οι δημοσιογράφοι Χρήστος Βαρθαλίτης και Διομήδης Πιτουράς, αλλά αν όλα πάνε καλά τότε μαζί τους θα είναι και ένα πρόσωπο έκπληξη καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμαστεί στην παρουσίαση.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ένα από τα πρόσωπα που πέρασε από τα δοκιμαστικά και κέρδισε τα στελέχη του σταθμού είναι ο Αντώνης Βλοντάκης. Ο πολίστας που πέρυσι έκανε και το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός στη σειρά του ΑΝΤ1 «Τρίχες» ήταν πολύ άνετος στο δοκιμαστικό της εκπομπής και κατάφερε να «δέσει» στην παρέα με αποτέλεσμα να βρίσκεται ένα μόλις βήμα πριν την τελική συμφωνία.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου απομένει μία τελική συνάντηση με τα στελέχη του ALPHA και αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν τότε ο Αντώνης Βλοντάκης θα κάνει το ντεμπούτο του και ως παρουσιαστής. Έτσι ο πρώην αθλητής θα δοκιμαστεί σε έναν ακόμα ρόλο δίπλα από τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, τον Χρήστο Βαρθαλίτη, τον Διομήδη Πιτουρά και την Κατερίνα Καινούργιου που θα… ηγείται της παρέας προσπαθώντας όλοι μαζί κάθε απόγευμα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA να κρατούν ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές.

newsit http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα