Κατερίνα Γκαγκάκη: Περιγράφει στην Τατιάνα το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 και το μετά!

10:02 26/11/2015 - Πηγή: TVNea
Ήταν στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν γινόταν γνωστό ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη θα αποτελέσει παρελθόν από το κανάλι του ΑΝΤ1. Ένα βράδυ Παρασκευής, το κανάλι αποφάσισε να τελειώσει την συνεργασία του τόσο με την διευθύντρια δημοσίων σχέσεων όσο και με άλλα σημαίνοντα πρόσωπα. Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και πέρασε κι ένα διάστημα που η Κατερίνα βοηθούσε με εξωτερική συνεργασία το κανάλι.

Η ίδια έχει μιλήσει
αρκετές φορές για το πως έγινε το διαζύγιο, πως της ανακοινώθηκε και με τι ασχολείται μετά από αυτό, αλλά μιας και βρέθηκε καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου, ρωτήθηκε και τα ξαναείπε.

«Ήταν κάτι που το συζητούσα, αλλά δεν ήταν κάτι που το περίμενα, για να είμαι πολύ ειλικρινής. Ήταν κάτι που το έλεγα, ήταν κάτι που το είχαμε βάλει κάτω και είχαμε πει μήπως ίσως και να κάνουμε κάτι άλλο, ίσως εξωτερική συνεργασία, ήταν κάτι που όταν έφτανα στο αμήν το έλεγα, το φώναζα και τελευταία πιο συχνά γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Είχα πει ότι αν τα πράγματα δυσκολέψουν και μειωθεί το αντικείμενο, είναι κάτι που δεν θα με ενδιέφερε να το συνεχίσω, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν το περίμενα. Αν θες το περίμενα να ξεκινήσει ως συζήτηση και να οδηγηθούμε σε αυτό κάποιους μήνες μετά» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη και περιέγραψε τι συζήτησε με ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο των επιχειρήσεων του ομίλου.

«Ήταν μία συνάντηση με ένα από τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, όχι από την οικογένεια Κυριακού, ήταν ο Pete Smith, δεν έχει σημασία αυτές οι αποφάσεις είναι συνολικές, δεν τις παίρνει ποτέ ένας άνθρωπος. Ήξερα ότι υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση που έλεγε ότι θα ενώσουμε τη διεύθυνση μάρκετινγκ με την διεύθυνση επικοινωνίας, κάτι στο οποίο εγώ είχα αντισταθεί επί σειρά ετών. Και λέω ότι είναι κάτι που δε το θέλω, δεν το ξέρω, δεν το κάνω και αλλιώς το ονειρεύομαι. Κάναμε μια συνάντηση μου λένε θα γίνει αυτό και θα πρέπει να μειωθεί και το τμήμα σου και επειδή ο στόχος μας είναι να αναλάβεις ως εξωτερική συνεργάτης θερμή παράκληση να μείνεις κάποιους μήνες να βοηθήσεις τη μετάβαση. Δεν το μετάνιωσα λεπτό. Δεν σου κρύβω ότι φανταζόμουν πως θα το τραβήξω και θα το κερδίσω εγώ το στοίχημα. Πιθανόν δεν είχα αξιολογήσει σωστά τι υπήρχε στο οικονομικό περιβάλλον. Στο μυαλό μου το υπολόγιζα προς το καλοκαίρι ότι θα συμβούν όλα αυτά. Το πιο σημαντικό και το καίριο είναι το όνομα μου και η δουλειά μου. Αν μου το μπασταρδέψεις, μετά δεν έχω τίποτα».

Όσο για το τι ακολούθησε μετά στο επαγγελματικό κομμάτι η Κατερίνα αποκάλυψε: «Το τηλέφωνο χτυπάει συνέχεια και προτείνουν μεγάλα πράγματα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έλεγα σε κανέναν όχι. Έκανα τρομερά σχέδια στο μυαλό μου, που άρχιζα να καταλαβαίνω ότι ήταν σχέδια άλλων για μένα κι όχι δικά μου για μένα. Είναι περίεργο να γίνεις ξαφνικά επιχειρηματίας. Μου το έλεγαν όλοι και έπαθα ένα ψυχαναγκαστικό να κάνω εταιρεία. Οπότε αποφάσισα να κάνω μεμονωμένα πρότζεκτ, επιλεκτικά. Δεν είναι πολύ ωραίο να μην χτυπάει το τηλέφωνο, αλλά δεν το έχω ζήσει ακόμα».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα