Καταδικαστική απόφαση για Καμπουράκη-MEGA!

09:01 7/8/2013 - Πηγή: TVNea
Την καταδίκη του δημοσιογραφικού Οργανισμού του MEGA CHANNEL αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε απόφασή του που εξεδόθη στις 31-7-2013.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αφορούσε αγωγή που είχε υποβάλλει ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανος Χίος, κατά στελεχών του καναλιού αλλά και εναντίον του ίδιου του δημοσιογραφικού Οργανισμού.
Σύμφωνα με την αγωγή (την οποία υποστήριξε στο δικαστήριο ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης), δημοσιογράφοι του MEGA, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Καμπουράκης, τις ημέρες που ξέσπασε το σκάνδαλο με την πτώση του Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού Χρήστου Ζαχόπουλου από το μπαλκόνι της οικίας του στο Κολωνάκι, υποστήριζαν δημόσια ότι ο Στέφανος Χίος είχε προβεί σε υποκλοπή συνομιλίας του Καμπουράκη, ο οποίος είχε πει ότι και η «Όλγα Τρέμη είχε δει το επίμαχο DVD» με τις ιδιωτικές σκηνές του Ζαχόπουλου με την Τσέκου.

Μετά από λίγο καιρό και αφού είχε ασκηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση κατά του Χίου (από την Εισαγγελία Πρωτοδικών) επί εποχής Ράικου, ο Χίος αθωώθηκε για την κατηγορία της υποκλοπής και στράφηκε κατά του ΜEGA και όσων δημόσια τον είχαν δυσφημίσει.

Στις 31 Ιουλίου το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δέχθηκε εν μέρει την αγωγή(απόφαση 4074/13-ΔΗΜ :31-7-2013) η οποία είχε εκδικασθεί μετά τα Χριστούγεννα του 2012, δηλαδή στις 31-1-2013. Η απόφαση βγήκε κατά του Καμπουράκη και του Mega.
Keywords
Τυχαία Θέματα