Καλομοίρα Σαράντη:Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη μητέρα;

18:11 14/6/2011 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά το πρωί της Δευτέρας ήταν η Καλομοίρα Σαράντη. Η 26χρονη τραγουδίστρια, μίλησε για τον γάμο της με τον σύζυγό της Γιώργο, τους λόγους που μπορεί να μαλώσει μαζί του, την απιστία, αλλά και γιατί νιώθει ότι ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής της.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μαγειρέψει το αγαπημένο της πρωινό που τρώει κάθε πρωί με τον σύζυγό της και πήρε τις καλύτερες κριτικές από τους οικοδεσπότες της εκπομπής «Πρωινό Mou» για το αποτέλεσμα. Λίγη ώρα αργότερα, ξεκίνησε και η συνέντευξη, όπου η Καλομοίρα αναφέρθηκε στον έγγαμο βίο της.


Ο
Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την 26χρονη τραγουδίστρια τι αλλαγές έχουν συμβεί στη ζωή της μετά τον γάμο της: «Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι έχω δεθεί περισσότερο με την οικογένεια του Γιώργου. Τους ήξερα και παλιότερα, αλλά τώρα τους έχω γνωρίσει καλύτερα κι αποκαλώ τη μαμά του Γιώργου “μητέρα” και τον πατέρα του “πατέρα”, που δεν το είχα ξανακάνει αυτό», είπε η Καλομοίρα. «Μένεις μαζί με τα πεθερικά σου;» ήταν η επόμενη ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα. «Όχι! Τους αγαπάω, τους λατρεύω, αλλά όχι. Μένουμε πολύ κοντά τους όμως και τους βλέπουμε συχνά», ήταν η απάντησή της.

Η νεαρή ποπ σταρ αμέσως μετά αποκάλυψε ότι δεν θα ήθελε ακόμα να γίνει μαμά: «Δεν θέλω ακόμα να κάνω παιδί. Θέλω να περάσουμε ένα χρόνο μαζί με τον Γιώργο οι δυο μας, να κάνουμε τα δικά μας. Δεν θέλω να σκέφτομαι το παιδί, γιατί τώρα δεν έχω παιδιά και σκέφτομαι τους γονείς μου. Να κάνω και παιδί; Δεν θα έχω χρόνο!», δήλωσε αλλά παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να γίνει μαμά σε έναν χρόνο από τώρα: «Θα ήθελα δυο με τρία παιδιά το πολύ. Λατρεύω τα παιδιά, αλλά έχει πολλή δουλειά. Εγώ βλέπω την ανιψιά μου και μετά από τρεις ώρες φωνάζω την αδερφή μου να έρθει να την πάρει». Τι όμως την αγχώνει σε σχέση με τα παιδιά; «Σκέφτομαι ότι μπορεί να πνιγούν με το φαγητό, ότι θα μου το κλέψει κάποιος και φοβάμαι και τον πόνο της γέννας» είπε.

Η Καλομοίρα ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα έπειτα, αν ο γάμος της με τον Γιώργο την έκανε να τον ερωτευτεί περισσότερο: «Στην αρχή όχι είναι η αλήθεια. Είναι διαφορετικά να ξυπνάς και να κοιμάσαι κάθε μέρα με έναν άνθρωπο. Εγώ όταν ξυπνάω το πρωί ακούω πεταλούδες, είμαι πολύ χαρούμενη. Ο Γιώργος όμως είναι το ακριβώς αντίθετο. (...) Τώρα όμως τον έχω μάθει καλύτερα, ξέρω τι του αρέσει και τι θέλει το πρωί, οπότε τώρα ναι, τον αγαπώ ακόμα πιο πολύ» εξομολογήθηκε.

Τέλος, δήλωσε πως τσακώνονται μεταξύ τους μόνο για «βλακείες» και όχι για σοβαρά πράγματα, ενώ δεν δίνει ο ένας στον άλλον δικαιώματα για να ζηλέψει. Ο Γιώργος πάντως, εκμυστηρεύτηκε πως είναι ο άντρας της ζωής της: «Είναι καλό παιδί ψυχικά και μου δείχνει κάθε μέρα πόσο με αγαπάει. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έστειλε έναν τόσο καλό άντρα δίπλα μου!».
Keywords
Τυχαία Θέματα