«Καλά είναι τρελοί εκεί στον Alpha; Επέλεξαν την Κατερίνα Καινούργιου αντί…»

11:30 10/9/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Σωτήρης Πολύζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «Με το καλημέρα» και μεταξύ άλλων σχολίασε αρκετά από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης ενώ μίλησε και για τη σχέση του με την Μιμή Ντενίση.
Ποια η γνώμη του για τον Λάκη Λαζόπουλο; «Στην τελευταία ταινία του Σμαραγδή ήταν κάτω του μέτριου. Δεν είναι ηθοποιός, είναι όλα τα υπόλοιπα. Είναι 30 χρόνια στο σανίδι, έχεις δει να του έχουν εμπιστευθεί κανένα έργο αξιώσεων του Λαζόπουλου;», ανέφερε.
Σειρά είχε η Κατερίνα Καινούργιου την οποία μπορεί ο Σωτήρης Πολύζος να συμπαθεί αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να τη… στολίσει. «Καλά
είναι τρελοί εκεί στον Alpha; Επέλεξαν την Κατερίνα Καινούργιου αντί για την Μπέττυ Μαγγίρα;» ξεκαθαρίζοντας ότι μιλάει έτσι μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει σύγκριση και όχι επειδή δεν θέλει στην τηλεόραση τη νεαρή παρουσιάστρια.
Ο δημοσιογράφος εκτός από τα τηλεοπτικά πρόσωπα αναφέρθηκε και στην πολιτική επικαιρότητα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει λόγο για την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Δεν μου αρέσει το ήθος με το οποίο διαχειρίζεται τα πράγματα. Το ύφος της είναι απεχθές σε όλο τον κόσμο. Την είχα ικανή για πολλά την Κωνσταντοπούλου, αλλά όχι για κάτι τέτοιο», είπε σχολιάζοντας τη συνέντευξή της στη Σία Κοσιώνη.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα