Και μετά το ''Dancing'' τι?

17:16 5/2/2014 - Πηγή: TVNea
Καλές ήταν οι Κυριακές στον ΑΝΤ1 με το ''Dancing with the Stars''. Tώρα όμως που αυτό
ολοκληρώθηκε πως προτίθεται να γεμίσει το κενό και να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό το κανάλι του Αμαρουσίου; Οπως μάθαμε, τα στελέχη του προγράμματος έχουν προγραμματίσει δημοφιλείς ξένες ταινίες για το Prime time της Κυριακής, μέχρι βεβαίως να ξεκινήσει το επόμενο μεγάλο σόου, το ''Your face sounds familiar'', του οποίου η πρεμιέρα τοποθετείται
στις 10 Μαρτίου.

Ποια ταινία έχει προγραμματιστεί για αυτή την Κυριακή ; Οι ''Επικίνδυνες αποστολές Νο 4'' με τον Τομ Κρουζ ξανά σ ένα από τα γνωστά one-man-shows που μας έχει συνηθίσει, αφού εκτός από τον ρόλο του πρωταγωνιστή, ο διάσημος ηθοποιός αναλαμβάνει και τον ρόλο του παραγωγού σε συνεργασία με τον Τζέι Τζέι Έιμπραμς. Κι αυτή η high tech ταινία κατασκοπίας ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα του σταρ ντουέτου Κρουζ - Έιμπαραμς. Το σενάριο της δυναμικής περιπέτειας υπογράφουν οι: Τζος Απελμπαουμ και Αντρέ Νέμετς.

Υπόθεση : O πράκτορας Ήθαν Χαντ, καθώς και το σύνολο των πρακτόρων του IMF χρεώνονται την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση του Κρεμλίνου μετά από μια σατανική παγίδα. Ήθαν Χαντ και τρεις άλλοι εναπομείναντες πράκτορες, πρέπει να σταματήσουν έναν παρανοϊκό εγκληματία που έχει βάλει στόχο να προκαλέσει παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα