Κ. Κουκοδήμος:Η ΕΡΤ αποτελούσε το “χαϊδεμένο” παιδί του δημοσίου

15:16 16/6/2013 - Πηγή: TVNea
Υπέρ της αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ τάσσεται ο βουλευτής του Ν. Πιερίας, κ. Κώστας Κουκοδήμος, τονίζοντας πως επί σειρά ετών αυτή αποτελούσε το «χαϊδεμένο» παιδί του δημοσίου. Όπως δήλωσε:

«Η απόφαση για την αναδιάρθρωση της δημόσιας τηλεόρασης, αναγκαία, όπως ανέφεραν επί σειρά ετών όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου και κυρίως ο κάθε Έλληνας
πολίτης, δεν αποτελεί παρά μια ακόμη απόδειξη της αποφασιστικότητας και της βούλησης αυτής της κυβέρνησης να στηρίξει με κάθε τρόπο τον πολυετή ήδη αγώνα των Ελλήνων να βγούμε από το αδιέξοδο.

Επί σειρά ετών η ΕΡΤ αποτελούσε το “χαϊδεμένο” παιδί του δημοσίου και οι σημερινοί καταγγέλλοντες ήταν υπερασπιστές και τιμητές της ριζικής αναδιάρθρωσης του δημόσιου φορέα ραδιοτηλεόρασης.

Σήμερα που γίνεται το μεγάλο βήμα για την επαναλειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης σε σωστές βάσεις, είναι πολέμιοι. Αρνούνται να δεχθούν οποιαδήποτε ανατροπή των μέχρι σήμερα “κακώς κειμένων”.

Όταν το σύνολο το Ελληνικού λαού έχει υποστεί τις συνέπειες της κρίσης και η ελληνική οικονομία ζητά ενέσεις επιβίωσης, μια υπεύθυνη κυβέρνηση οφείλει να δράσει και να σταματήσει την αιμορραγία μη υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος. Και αυτό έπραξε. Κάποιοι δεν μπορούν ή ακόμη χειρότερα δεν θέλουν να το αντιληφθούν».
Keywords
Τυχαία Θέματα