Η Ζήνα Κουτσελίνη σπάει τη σιωπή της και λέει σκληρές αλήθειες για Φαίη Σκορδά και Σάσα Σταμάτη.

13:00 24/7/2014 - Πηγή: TVNea
«Φέτος είδα μια Φαίη όπου γύρω της μπορούσαν να κατηγορούν και εμένα και εκείνη να μη συμμετέχει. Εγώ αυτό από έναν κεντρικό παρουσιαστή δε το δέχομαι.»
Μια συνέντευξη για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα έδωσε η υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha, Ζήνα Κουτσελίνη, στο Happy Day και δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει το πρωινό του ΑΝΤ1 και το ζευγάρι Λιάγκας Σκορδά. Εξάλλου με την Φαίη Σκορδά υπήρξαν συνεργάτιδες παλαιότερα και γνωρίζοντάς τη από τα πρώτα της βήματα είχε πολλά να πει για την πορεία της αλλά και την παρουσία της στο πρωινό.

«Για εμένα και το έχω ξαναπεί, μου έχει λείψει η Φαίη σαν παρουσιάστρια. Αυτή τη στιγμή βλέπω, τον Γιώργο παρουσιαστή, δεύτερο ακριβώς ρόλο τη Σάσα Σταμάτη και από εκεί και πέρα η Φαίη είναι ένα κομμάτι της παρέας που ούτε καν τη νιώθω στην εκπομπή. Το ότι κάποιος κάνει ένα χρηστικό θέμα σε μια εκπομπή, δεν γίνεται αυτόματα και κεντρικός παρουσιαστής. Αυτό είναι λίγο μπερδεμένο. Ξέρεις ποιος είναι παρουσιαστής; Αυτός που κλέβει την παράσταση. Η Μαίρη το θυμάται πάρα πολύ καλά, όταν στήθηκε το Κους Κους η Κατερίνα ήταν η συντονίστρια μιας παρέας που πρωταγωνιστές ήταν όλοι, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, πρώτα ονόματα.»

Δηλαδή είναι σα να μου λες ότι βγάζει το φίδι από την τρύπα πάντα ο Γιώργος γιατί;. Τότε έπρεπε αυτά τα τρία χρόνια της πρωινής του ζώνης η Φαίη να επιλέξει να κάνει κάτι μόνη της. Για μένα η Φαίη, και το λέω με όλη μου την αγάπη στη Φαίη και ξέρεις ότι έχω κατηγορηθεί για την αγάπη που είχα στη Φαίη στο Alter, γιατί επέμεινα πάρα πολύ, την πίστευα πάρα πολύ, όταν μάλιστα από την πρώτη βδομάδα που είχε βγει το Μπλα Μπλα βγήκε και μιλούσε σαν ένα ψάρι και τους είπα ότι δεν είανι αυτό ακριβώς που βλέπετε, θα δείτε θα χτιστεί, θα πάει καλύτερα. Εγώ λοιπόν είδα μια Φαίη σταρ στο Alter, μετά είδα μια Φαίη πάρα πολύ ωραία στο MEGA, με την έννοια πως ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι με τον Γιώργο, ότι ήταν το καινούριο, ότι η Φαίη την είδα συμμετείχε. Φέτος είδα μια Φαίη όπου γύρω της μπορούσαν να κατηγορούν και εμένα και εκείνη να μη συμμετέχει. Εγώ αυτό από έναν κεντρικό παρουσιαστή δε το δέχομαι. Δηλαδή δε μπορεί να βγάζει πάντα το φίδι από την τρύπα η Τσολάκη γιατί την έχουμε συνηθίσει να είναι κακιά.

Τί είναι η Σάσα Σταμάτη; Κεντρική παρουσιάστρια; Που λένε αυλικό την Κουτσελίνη και κάθεται εκεί και λέει «ναι ποια είναι αυτή;» «δε την ξέρω». Δεν είναι αυτή παρουσίαση. Θέλω να πω ότι στην τηλεόραση δεν είναι έτσι τα πράγματα. Φαίνεται σα να κάνει δημόσιες σχέσεις ενώ πρέπει να είναι κεντρική παρουσιάστρια. Ο κεντρικός παρουσιαστής ξέρεις τι μπορεί να κάνει; Κάποια στιγμή θα δεις και ένα καλό που έχει κάνει. Αυτό το καλό μπορεί να το εντοπίσει ο κεντρικός παρουσιαστής. Μπορεί να το εντοπίσει η Σάσα Σταμάτη που είναι ένα κομμάτι μιας παρέας. Δυνατής παρέας. Την πιστεύω πάρα πολύ τη Φαίη γι'αυτό και το λέω. Και με στεναχωρεί να βλέπω αυτό το πρόσωπο που πιστεύω πάρα πολύ να κάθεται σε ένα τραπέζι και απλά να βάζει τους άλλους σε τάξη. Αυτό δεν είναι παρουσίαση. Δε θα το έλεγα ότι είναι στη σκιά του συζύγου της. Είναι στη σκιά του εαυτού της. Ξέρεις ποιο είναι το σημαντικό; Να φύγεις εσύ από μια θέση και αυτή η εκπομπή να νιώσει την απουσία σου. Αν λοιπόν φύγει η Φαίη όπως έφυγε, κανείς δεν ένιωσε την απουσία της στο πρωινό, όταν πήγε να γεννήσει. Αυτό για μένα είναι σπουδαίο. Και το λέω μέσα από την καρδιά μου.

Εγώ την Φαίη την αγαπώ πάρα πολύ. Ξέρω τους γονείς της και ξέρεις ότι για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ξέρω τους γονείς της και ξέρεις ότι για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όταν μιλάω, μιλάω ανθρώπινα. Σε αυτό λοιπόν που κάνει, δεν είναι η Φαίη που εγώ ξέρω. Για να το τελειώνουμε, δεν θέλω να το συνεχίσω για να μη θεωρηθεί ότι είναι εμμονικό αυτό που λέω. Κάνουν ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα. Ο Γιώργος κάνει πολύ καλά αυτό που κάνει, η υπόλοιπη ομάδα λειτουργεί πάρα πολύ και είναι ένα πολύ δύσκολο πρωινό πρόγραμμα, δηλαδή πολύ δύσκολα ο ανταγωνιστής θα τους χτυπήσει.»

Η Ζήνα Κουτσελίνη αργότερα πρόσθεσε πως θα ήθελε στον Alpha τη Φαίη Σκορδά «για να μου θυμίσει πως είναι καλή παρουσιάστρια» και πως θα την έβαζε να κάνει το «Δέστε τους!».

zappit
Keywords
Τυχαία Θέματα