Η Βίκυ Σταυροπούλου ξεκίνησε αυστηρή δίαιτα. Ετοιμάζει νέο show στο Mega ή συμβαίνει κάτι άλλο;

13:00 20/8/2014 - Πηγή: TVNea
Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μια σπουδαία ελληνίδα ηθοποιός, ή όποια αν και ποτέ δεν βασίστηκε στην εικόνα της στην αρχή της καριέρας της (με το σίριαλ Είσαι το ταίρι μου) έκανε επιτυχία εκμεταλλευόμενη τις καμπύλες της και τις πληθωρικές αναλογίες τις.
Όμως η εικόνα της χαριτωμένης στρουμπουλής που ήταν τόσο ταιριαστή πάνω της και την έκανε διάσημη πριν 14 χρόνια φέτος ίσως να σταθεί εμπόδιο στο νέο της ρόλο.Η Βίκυ θα υποδυθεί μια σκερτσόζα και μπριόζα δυναμική χήρα, η οποία, προστατεύει και βοηθά τους ερωτευμένους.
Πρόκειται για την παράσταση στην παράσταση «Ντόλι η
προξενήτρα» (που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο ως μιούζικαλ, με τίτλο Hello Dolly) και για τις ανάγκες του ρόλου η Βίκυ αποφάσισε να ξεκινήσει δίαιτα για να χάσει κάποια κιλά που πήρε τον περασμένο χειμώνα.
Αν και ο ρόλος δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις η ίδια εκμυστηρεύτηκε σε γνωστούς της ότι θα αισθάνεται καλύτερα και πιο ασφαλής αν χάσει κάποια περιττά κιλά.
Για την ιστορία η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Άλικη σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και στο πλευρό της Βίκυς θα βρεθούν οι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μίνως Θεοχάρης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους κ.ά.
Μάρκος Κωστής / queenhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα