Η Τίνα Μεσσαροπούλου γράφει: Τελικά είναι και πολύ μαγκάκι!

09:15 14/4/2013 - Πηγή: TVNea
Η Αννίτα έκανε τη διαφορά… Μια εκπομπή και κατάφερε με δυο τοποθετήσεις της να αλλάξει την ιδέα που είχα για εκείνη. Δεν της το είχα! Όχι ότι δεν τη θεωρώ έξυπνη, το αντίθετο, απλά νομίζω ότι δεν δίνει σημασία. Κι όμως έχοντας ως καλεσμένη τη Νανά Καραγιάννη απολογούμενη για εξηκοστή χιλιοστή φορά για το πρόβλημά της η Αννίτα έδωσε μια άλλη διάσταση στο πρόβλημα της δημοσιογράφου κι εγώ ανακάλυψα μια άλλη Πάνια.
Η Νανά πριν από καιρό ήταν επίσης καλεσμένη και της Τατιάνας Στεφανίδου,
εκείνη ήταν που με το ζόρι σχεδόν την έβαλε στο νοσοκομείο. Αλλά κανένας μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να μπει στην ουσία της συγκεκριμένης υπόθεσης και πόσο η Νανά έχει βολευτεί πίσω από την εικόνα της ανορεξικής προκειμένου να ασχολούνται τόσο ο κόσμος όσο και τα Μέσα μαζί της.
Η Πάνια, ωστόσο, το έθεσε το θέμα στη σωστή του βάση και έσπευσε να κάνει και την αυτοκριτική της λέγοντας πως αναγνωρίζει πως στην τηλεόραση δεν έχει κάνει και τα καλύτερα πράγματα. «Αισθάνομαι ότι είμαι ένας άνθρωπος που με τεράστια ευκολία έχω δημιουργήσει τηλεθεατές στο παρελθόν. Δεν έχω κάνει και τα πιο ποιοτικά πράγματα του κόσμου! Βεβαίως δεν ντρέπομαι για τίποτα από ό,τι έχω κάνει, αλλά δεν θεωρώ ότι έχω χρησιμοποιήσει το 100% του μυαλού μου. Έχω υποβαθμίσει κι εγώ πάρα πολύ τον εαυτό μου, στο όνομα του να κάνω επιτυχίες, εμπορικά πράγματα, να είμαι εντάξει απέναντι στους καναλάρχες και να τους φέρνω νούμερα. Έχω υποτιμήσει πάρα πολύ τον εαυτό μου. Έχω κάνει πράγματα τα οποία ήταν κόντρα σε εμένα -πράγμα το οποίο αισθάνομαι ότι δεν κάνω φέτος και χαίρομαι γι’ αυτό που συμβαίνει. Κι εγώ έχω κοντραριστεί πολύ με την πάρτη μου. Κι εγώ έχω πάει στους γιατρούληδες και στους ψυχιατρούληδες. Κι εγώ έχω ψάξει γιατί παίρνω αυτές τις στροφές, και δείχνω άλλες στροφές από αυτές που παίρνω. Κι έχω υπάρξει και πάρα πολύ κότα, κι έχω υπάρξει και πολύ μαγκάκι -παραπάνω απ’ όσο πρέπει- και παραπάνω κότα απ’ όσο πρέπει απέναντι στον εαυτό μου».
Εύκολο να το λένε οι άλλοι, δύσκολο να το λέει κανείς για τον εαυτό του. Κι αυτό από μόνο του είναι μαγκιά!
(Entertv)
Keywords
Τυχαία Θέματα