Η συγγνώμη του Skai στο Σαββίδη...

00:23 14/11/2016 - Πηγή: TVNea
Υπονοούμενα για τις δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη είχε αφήσει ο ΣΚΑΪ στο τέλος του καλοκαιριού σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Χθες, ο τηλεοπτικός σταθμός του Γιάννη Αλαφούζου ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού ανακάλεσαν μέσω του κεντρικό δελτίου ειδήσεων για τα λεγόμενα τους στις 25 Αυγούστου που έλεγαν:

«Για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ποικίλα ερωτήματα
δημιουργούνται σχετικά με τη συμμέτοχη του στις τηλεοπτικές άδειες. Η εφάπαξ ρύθμιση των χρεών της ομάδας του, με τη διαγραφή 20 εκατομμυρίων ευρώ σε πρόστιμα και προσαυξήσεις καταδεικνύουν τις καλές του σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου» ενώ ανέφεραν πως ο Σαββίδης πρέπει να δώσει απαντήσεις σχετικά με τη δραστηριότητα του, σε σχέση με την εταιρεία καπνικών προϊόντων που διαθέτει, και τις εξαγωγές που πραγματοποιούνται σε μη αναγνωρισμένη περιοχή της Λευκορωσίας, η όποια αποτελεί τελωνειακό "φαρ ουεστ" όπου o έλεγχος είναι πολύ δύσκολος.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ ζήτησαν συγγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη καθώς "το επίμαχο video ήταν παλιό ρεπορτάζ" και τόνισαν πως η ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ έγινε βάσει γενικής ρύθμισης.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε στείλει εξώδικο στον ΣΚΑΪ και γι’ αυτό ο τηλεοπτικός σταθμός ανακάλεσε.

koutipandoras.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα