Η Στεφανία Γκουρνέλου για το ρόλο της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών στη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ

09:28 3/2/2017 - Πηγή: TVNea
Στην πρώτη της σκηνή στη μαύρη κωμωδία του ΑΝΤ1 «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» η Στεφανία Γκουρνέλου έπρεπε να βγάλει τα ρούχα της και να γυρίσει μια καυτή σκηνή.

Και αυτό γιατί ο ευρηματικός σεναριογράφος της σειράς Λευτέρης Παπαπέτρου φαντάστηκε την 26χρονη ηθοποιό στον ρόλο μιας πορνοστάρ που αλλάζει τα σέξι κορμάκια τηε για να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του ερωτικού παρτενέρ της , Γιάννη Αθητάκη.

«Υποδύομαι τη Μάντυ που λόγω της κρίσης αναγκάστηκε να παίξει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου - και μάλιστα πολύ χαμηλού budget Αποφάσισαν εκεί από τη γειτονιά να κάνουν παραγωγή τέτοιων ταινιών», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Δίστασε καθόλου να υποδυθεί την πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών; «Αρχικά δεν γνώριζα ποιος είναι ο ρόλος. Και δεν με ενδιέφερε να μάθω κιόλας. Γιατί όταν μου είπαν ότι το σενάριο της σειράς το υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου τους είπα: "Ναι! Δεν με νοιάζει τι ρόλο θα κάνω στο σίριαλ, θέλω να συνεργαστώ μαζί του"». Στα μάτια της ηρωίδας της το επάγγελμα της φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό. Η σειρά μας μεταφέρει στο «τρελό» καλοκαίρι που ζήσαμε με το δημοψήφισμα και καταγράφει με απολαυστικό τρόπο την πόλωση που προκλήθηκε, όπως αποδείχτηκε, χωρίς κανέναν λόγο.

Έτσι, η Μάντυ στα διαλείμματα των γυρισμάτων συζητά για την τύχη της χώρας σε περίπτωση που επικρατούσε το «Ναι» ή το «Όχι».

«Έτσι είναι! Η Μάντυ είναι εξαιρετική επαγγελματίας Βλέπει πολύ σοβαρά το επάγγελμα της. Δεν θεωρεί ότι κάνει κάτι κακό. Όσο προχωράει η σειρά καταλαβαίνω ότι τελικά η ηρωίδα μου είναι αθώα στο μυαλό. Είναι ένα αγνό κορίτσι ίσως πολύ περισσότερο αθώα από τους "καθωσπρέπει" ήρωες της σειράς», τονίζει.http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
στεφανια γκουρνελου μαντυ
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TVNea