Η σκληρή κριτική στην Ελένη Μενεγάκη: Αργά το θυμήθηκες χρυσή μου!

11:27 7/9/2017 - Πηγή: TVNea
Οι αλλαγές, ο φόβος για τις τηλεθεάσεις και μια μετέωρη σεζόν μόλις ξεκινά για την απόλυτη ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης

Το άγχος της Ελένης Μενεγάκη είναι διάχυτο τους τελευταίους μήνες. Μετά από ένα σερί μέτριων σεζόν, οι πληροφορίες μου λένε ότι ο κώδωνας που εκρούσθη από ψηλά για να ανεβάσει τα νούμερα, την άγχωσε τόσο που πέρασε-κατά μια έννοια-μαύρο καλοκαίρι.

Με ένα κινητό στο χέρι
ήταν η Ελενίτσα-έτσι την αποκαλεί ο Ματέο-ακόμη και στην παραλία, μην χάσει καμιά κλήση που δεν έπρεπε επ' ουδενί να χαθεί.

Μόνο που άργησε λίγο να θυμηθεί, ότι πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι για να αλλάξει το περσινό στραπάτσο με τις τηλεθεάσεις και τα χαμηλότερα νούμερα που είχε πιάσει ποτέ η εκπομπή της.

Έτσι, η φετινή θερινή της ραστώνη δεν ήταν και τόσο χαλαρωτική.

Πως να ευχαριστηθεί κι' αυτή η δόλια τις βουτιές της, όταν έπρεπε να μιλάει μέσα στον Ιούλιο για τούτο και για κείνο που πρέπει να αλλάξει, ξεχνώντας όμως το πιο σημαντικό: Ότι πρώτα απ' όλα πρέπει να αλλάξει η ίδια!

Το ύφος και το στυλ της περσινής σεζόν που ανέδυε πλήρως αυτό το «βαριέμαι αλλά πρέπει να κάνω εκπομπή» της Ελένης, καλό είναι να μην το δούμε φέτος.

Καιρός είναι να συνειδητοποιήσει η ωραία ξανθιά, ότι πρέπει να αρχίσει να δουλεύει με κέφι και όχι σαν να κάνει αγγαρεία, περιμένοντας να περάσει η ώρα και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η σχεδόν καθολική αλλαγή προσώπων, τα νέα σκηνικά, οι νέες ενότητες όλα αυτά είναι καλά, μόνο που χρειάζονται και την ενεργή παρουσία της ωραίας Ελένης.

Γράφω ενεργή, γιατί και πέρυσι παρούσα ήταν, αλλά τι να το κάνεις;

Φαινόταν ότι περίμενε να περάσει η ώρα για να πάει σπίτι της, με εξαίρεση την αξέχαστη εκπομπή της 5ης Οκτωβρίου του 2016, όταν «εισέβαλε» απροειδοποίητα στο στούντιο της εκπομπής ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς.

Η κραυγή της «Αχ, παναγία μου θα πάθω τίποτε» ήταν ότι πιο αληθινό ακούσαμε πέρυσι από την Μενεγάκη, που πετάχτηκε από την θέση της σαν να είχε δει φάντασμα.

Μακάρι φέτος να είναι η παλιά καλή Ελένη που όλοι αγαπήσαμε, αυτή που ρωτούσε αθώα αλλά και με νάζι «Τι είναι βρε παιδιά ο λούτσος;», έστω και αν γνώριζε εκ των προτέρων την απάντηση.

Νίνα Φράγκου-newpost.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα