Η Ναταλία Γερμανού Αποκαλύπτει! « Ο Λάτσιος μου είπε 'Θα φας σουτ από τον Ant1!' »

14:38 14/10/2017 - Πηγή: TVNea
Η Ναταλία Γερμανού έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι είναι μία από τις πλέον ακομπλεξάριστες παρουσιάστριες, που δεν διστάζει να μιλήσει on air και για θέματα που άλλες συνάδελφοί της δεν θα τολμούσαν ούτε καν να αγγίξουν!

Μας το απέδειξε και σήμερα, όταν εξομολογήθηκε τις αυστηρές παρατηρήσεις που της είχε κάνει ο Γιάννης Λάτσιος, όταν παρουσίαζε στον Ant1 το «Η Γερμανού ξανάρχεται», με τον σταθμό να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα:

«Κάθε
καλεσμένος έχει πάντα το δικαίωμα να πει ότι δεν θα απαντήσω σε μία ερώτηση. Ας είμαστε λίγο ειλικρινείς, εγώ, όταν έκανα στον Ant1 το ''H Γερμανού ξανάρχεται'', ο λόγος που με είχαν φωνάξει και ο Γιάννης Λάτσιος στο γραφείο και μου είχε πει:

«Τελείωνε, γιατί θα φας σουτ από εδώ μέσα» ήταν ότι ήμουν πολύ χλιαρή. Δεν το είχε πει ακριβώς έτσι, γιατί είναι πολύ ευγενικός άνθρωπος, αλλά μου είχε πει: «Ξύπνα! Είσαι πολύ χλιαρή! Είσαι σχεδόν βαρετή στις ερωτήσεις σου!»

Αν κάνεις ένα late night show, ή θα κάνεις λίγο πιο αιχμηρές ερωτήσεις, ή κάνε πρωινή ψυχαγωγία και μην κάνεις late night, και μείνε στην ασφάλεια της ευγένειας. Αν κάνεις late night, θα κάνεις αυτό που κάνει ο Αρναούτογλου!» ,κατέληξε η παρουσιάστρια.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα