Η Νανά Παλαιτσάκη γράφει για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Απίστευτα τα όσα αναφέρει.

09:16 26/3/2014 - Πηγή: TVNea
«Εφαγα» τα νύχια μου για να μην γράψω για τον αγαπημένο μου Κου–Μπου (επιλέγω την σύνοψη απο τ' αρχικά του ονόματός Κωνσταντίνος Μπογδάνος). Η σχέση μαζί του, αποδεικνύεται εξαρτησιογόνα. Όταν εμφανίζεται τον παρακολουθώ με θρησκευτική ευλάβεια. Το ίδιο συνέβη και όταν τον είδα στους Καρντάσιανς.
Έδωσα, πιστέψτε με, σκληρή μάχη με τον ευατό μου ν' αποφύγω να γράψω. Δεν μπόρεσα. Το θέμα που με συντάραξε είναι η δήλωσή του ότι η ερωτική σύντροφός του του είχε ζητήσεί κατα την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης να.... ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ!!!!!!
Καταρχάς το γεγονός ότι παρακολουθούσαν εξαιρετικά ψύχραιμοι
την δήλωση του, ο Αρναούτογλου, ο Σταρόβας και η Μπεκατώρου, με σατάνισε περισσότερο. Το αντιμετώπισαν με τόση απλότητα σαν... σαν να είναι κάτι που το έχουν δοκιμάσει και εκείνοι στην διάρκεια του σεξ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ την ερωτική παρτενέρ του Κου Μπου , που κατα την διάρκεια που γίνεται το «πονηρόν» για να φτάσει στην κορύφωση, απαιτεί ανάγνωση.
ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ ΤΗΝ «ΚΛΟΚΛΟ» (καταλαβαίνετε ότι στην πρωταγωνίστρια μου, η οποία, εμφανίζεται ως σύντροφος ερωτική του συγκεκριμένου ανδρός, δίνω ένα όνομα τυχαίο φυσικά και αρκετά εκκεντρικό. Την ονομάζω λοιπόν «Κλοκλ »).
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΚΛΟΚΛΟ ΤΟΥ ΚουΜπου
Καταρχάς, ΔΕΝ διαθέτει στο σπίτι της κουζίνα. Είναι αδύνατον να φανταστώ ότι μια τέτοια γυναικεία φιγούρα που για να φτάσει σε κορύφωση ζητάει απεγνωσμένα ανάγνωση, να χρησιμοποιεί κατσαρολικά. Είναι αδιανόητο να την σκεφτώ, να καψαλίζει κρεμμυδάκι σε λάδι που τσιτσιρίζει για να πετάξει μέσα τον κιμά. Η «Κλοκλό» διαθέτει μόνο Ινδό Μπάτλερ, ο οποίος την σερβίρει απο δίσκο επάργυρο, ουσίες αντιοξειδωτικές σε συνδυασμό με βιταμίνες και πρωτείνη.
ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ της ΚλοΚλό, τα ράβουν στο Παρίσι, επτά παρθένες, γιατί είναι αδύνατον μια σύντροφος που κορυφώνει με ανάγνωση, ν' αντέχει να φορέσει εσώρουχα που τα έχουν δημιουργήσει παρδαλής διαγωγής γυναίκες που διακορεύθηκαν πιθανόν και άγαρμπα σε χώρους μη αποδεκτής αισθητικής για την Κλοκλό.
Η Μουσική που την φτιάχνει τρελά είναι Προ–Μπαρόκ ενώ θεωρεί τον Βάγκνερ τόσο χυδαίο δημιουργό αντίστοιχο του Καρβέλα. Τον Βάγκνερ και τον Καρβέλα τους έχει αφορίσει.... Είναι αδιανόητο δηλαδή να πιστέψω ότι θα μπορούσε ο ΚουΜπου και η Κλοκλό ν' ακούνε τα «πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου» (Του Καρβέλα είναι αυτό, όχι του Βάγκνερ, για να μην μπερδευτείτε οι ανυποψίαστοι)
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ..
Εγω λοιπόν που και πρωτάρα δεν με λες... και τις κάποιες εμπειρίες έχω και διηγήσεις απο κολλητάρια έχω και τα «μαύρα φεγγάρια του Ερωτα έχω δει» και τα «μάτια ερμητικά κλειστά είδα 17 φορές... καλέ όχι για να ξεπατικώσω φιγούρες.. απλώς μ' έπιανε ο ύπνος βλέποντας και επειδή η nova το έχει δείξει 1057 φορές... «έπεφτα» πάνω στην ταινία, σε διαφορετικά στάδια, αρκετές φορές και έτσι... κάποια στιγμή έφτασα να δω τα σημαντικά.... τέτοιο βίτσιο μανάρι μου διαστροφικό όμως, δεν έχω ακούσει. Δηλαδή πως να σας το γράψω.... μπήκα στην θέση του ΚουΜπου... Σκέφτηκα δηλαδή τον εαυτό μου, να βρισκόμουνα με γκόμενο σε φάση... και για να του σηκωθούν τα φρύδια απο ηδονή να μου ζητούσε να του διαβάσω!!!!!!!!!!!!!
Καλέ μην γελάτε . Ο άνθρωπος το βίωσε και το μαρτύρησε και σ' όλους μας .
Είναι λοιπόν, ο Μπογδάνος στο « μπαλαμούτιασμα»... και εκεί που ο άνθρωπος... όπως κάθε φυσιολογικός κύριος λειτουργεί... του ζητάει η Κλοκλό ανάγνωση για να τελειώσουν την φάση!!!!
Συντρίφτηκα στην ιδέα και μόνο... Να σου ζητήσει ο γκόμενος να χορέψεις, άντε και να το κάνεις, να ζητήσεις απο τον γκόμενο να σε καταβρέξει με ποτιστήρι, δροσίζει, γαργαλάει, υγραίνει, μια χαρά, το να ζητήσεις απο γκόμενα να κάτσει στην θέση της γάτας, ισιώνει και η μέση, κακό δεν το λες, το να της ζητήσεις να πιάσει να σου κάνει εντριβή με σαντιγύ, το πολύ–πολύ να σε πονέσουν οι τρίχες που θα καραμελώσουν.... δεν το λες και μαρτύριο... ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;;;;
Τι μπορεί λοιπόν να σου κάνει η πόρωση....ΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΜΩΣ;
Με τι θα μπορούσε να κορυφώσει μια «Κλοκλό»;
Μήπως: (ξεπατικώνω απόσπασμα βιβλίου) «Συναινείς ως Υποτακτική στην αποδοχή των κατωτέρω μορφών πόνου–τιμωρίας–σωφρονισμού;
Ξύλισμα, Μαστιγωση, Δάγκωμα, Σφιγκτήρες γεννητικών οργάνων, ζεστό κερί, Σφιγκτήρες για τις ρώγες, Πάγο, άλλους τύπους–μεθόδους πρόκλησης πόνου».
(Συγγραφέας EL James «πενήντα αποχρώσεις του γκρί») ή
Μήπως: «Προσθέστε ηλιόσπορους στην σαλάτα σας. Οι ηλιόσποροι προσθέτουν στον οργανισμό φυσική πρωτείνη, αλλά και άφθονες ίνες... (Στην λέξη «ίνες» πιθανόν η «Κλοκλό» ανεβάζει την συχνότητα των αναπνοών....) Το 90% των ελαίων που περιέχονται στους ηλιόσπορους προέρχονται απο καλά λιπαρά....».
(Απο το βιβλίο τσέπης για έξτρα ευεξία και ενέργεια)
Μήπως “Aujourd" hui, maman est morte. Ou peut- etre hier , je ne sais pas. j ai recu un telegramme de l asile “Mere decedee… Enterrement demain….” Απόσπασμα απο Camus L entranger
Μήπως «Αυτοτελικός, autotelie, Autotelique. ‘Αυτό που δεν έχει τέλος ή σκοπό πέρα ή έξω απο τον ευατό του.. Ο αντίθετος όρος είναι ετεροτελικός, ή ορανσιστικός (instrumental) ή
Μήπως
“There was a time, well within recorded history, when the idea of representation did not exist. The ancient Greeks had no such concept, their language contained no such word and representative institutions played no significant role in their political life…… (Hanna Fenichel Pitkin , edited by university of California Berkley REPRESENTATION).
Μία εβδομάδα και.... προσπαθώ να βρω τι είδους ανάγνωσμα μπορεί να φτάσει σε κορύφωση μια γυναίκα με τόσα προσόντα που να την επιλέξει ένας τόσο ξεχωριστός άντρας για ερωτική παρτνερ....
Κωνσταντίνε... μπορεί εκείνοι οι χαζοί του Καρντάσιανς να μην σε ρώτησαν ΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ... μπορεί στο κοντρόλ να είχαν πιει ρακιές και να μην ΣΚΟΥΞΑΝΕ σε ένα απο τα έξι αφτιά των παρουσιαστών... εγώ που είμαι που τόσο κόπο έχω κάνει να επικοινωνήσουμε στα ελληνικά, στα γαλλικά, στ' Αγγλικά.... θα έχω κάποια τύχη να μου μαρτυρήσεις το μυστικό... Έλα Κωσταντινάκο μου.... επιτέλους πες το στον Λιάγκα... Να! Να! Ο καλός μου ο Γιώργος δεν μπορεί να το άκουγε αυτό και να μην σε ρωτούσε!!!! Λιάγκα για ξανακάλεσε τον Κου Μπου μου για μια νέα συνέντευξη και παρακαλώ... σε απευθείας σύνδεση, έστω «πλάτη» την Κλοκλό!!!! Το θέλω...... Το θέλω... Το θέλω....

Νανά Παλαιτσάκη / apospasma
Keywords
Τυχαία Θέματα