Η Μενεγάκη είναι στα καλύτερά της. H υψηλή τηλεθέαση, η εγκυμοσύνη και ο έρωτας.

13:52 16/10/2014 - Πηγή: TVNea
Δεν είναι πλέον επτασφράγιστο μυστικό η εγκυμοσύνη της!Με ένα παιδί φαίνεται ότι ολοκληρώνεται η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, που μετά από τρία χρόνια έρωτα θα του χαρίσει το πρώτο τους παιδί.

Τα τρία της παιδιά, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια, θα υποδεχτούν ένα ακόμα νέο μέλος στην οικογένειά τους - να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια το καλοκαίρι είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της με τον σύντροφό της και τα παιδιά της, «συστήνοντας» στους διαδικτυακούς της φίλους την οικογένειά της.

Το ότι θα γίνει για τέταρτη φορά μητέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, το κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό μιας και διανύει μόλις τον τρίτο μήνα της κύησης και θέλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική - το ίδιο είχε κάνει και στο παρελθόν, μιας και είχε προβεί σε ανακοινώσεις μετά το πέρας του τέταρτου μήνα της κύησης.

Οι συνεργάτες της, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, τηρούσαν σιγή ιχθύος, με την Κατερίνα Ζαρίφη να είναι εκείνη που «πέταξε» την πρώτη μπηχτή στην ωραία Ελένη και «κάρφωσε» την εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα, όμως, με το δημοσίευμα, υπάρχουν και εκείνη που υποστηρίζουν πως η Ελένη δεν είναι έγκυος, καθώς σε πρόσφατη φαρυγγίτιδα που την ταλαιπώρησε, αναγκάστηκε να κάνει χρήση αντιβιοτικών. Από την άλλη, η καλή της διάθεση, η πεποίθησή της ότι θα βάλει κιλά μέσα στον επόμενο μήνα –λόγω της μαγειρικής του Βασίλη Καλλίδη, όπως είπε–, το ότι αρκετά συχνά ακουμπά την κοιλιά της, αλλά και η απόφασή της να μην παραστεί στην εκδήλωση για τα δέκα χρόνια Εκστρατείας για την Ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού, της Estee Lauder Companies, παρόλο που είναι για δεύτερη χρονιά φέτος το πρόσωπο της καμπάνιας για την προώθηση του Pink Ribbon Bracelet, που σχεδίασε ο Dukas, από πολλούς ερμηνεύονται ως απόλυτες ενδείξεις για την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

Μέσα στον κυκεώνα των φημών ήρθε να προστεθεί και η απόλυση ενός ανθρώπου από το προσωπικό του σπιτιού της, ο οποίος εικάζεται ότι ευθυνόταν για τη διαρροή πληροφοριών, ίσως και της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια η τηλεοπτική σταρ πολύ σύντομα θα μιλήσει μέσα από την εκπομπή της, επαληθεύοντας ή διαψεύδοντας τα σενάρια της εγκυμοσύνης της...

protothema http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα