Η Μαρία Μπεκατώρου στο "Όλα για την υγεία μου"!

16:38 19/10/2012 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή "Όλα για την υγεία μου" θα είναι αυτό το Σάββατο η Μαρία Μπεκατώρου. Θέμα της εκπομπής είναι οι ορμόνες και το πως επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου:
Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί τοΣάββατο 20 Οκτωβρίου στις 16:50, προσεγγίζει για πρώτη φορά τομεγάλο θέμα των ορμονών και διερευνά πώς αυτές επιδρούν στη ζωή ανδρών,γυναικών αλλά και παιδιών. Αναζητά και παρουσιάζει τα σημάδια που θα μαςπροειδοποιήσουν ότι οι ορμόνες δεν εκκρίνονται σωστά στο σώμα
μας και προτείνειφυσικούς τρόπους για να βελτιώσουμε την ορμονική μας ισορροπία.
Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί οι ορμόνεςουσιαστικά μας “κυβερνούν” καθώςαποφασίζουν για το πόσο αγχωμένοι είμαστε, τί διάθεση έχουμε, πότε θα αλλάξει ομεταβολισμός μας, αν θα είμαστε γόνιμοι, αν θα αναπτυχθούμε σωστά, ακόμη και ανθα ερωτευθούμε.
Σε βίντεο παρουσιάζεται το “24ωρο τονορμονών” αλλά και τί προκαλεί η έλλειψή τους ενώ διερευνάται αν η ορμονικήυποκατάσταση με οιστρογόνα στις γυναίκες και τεστοστερόνη στους άνδρες είναισήμερα μια ασφαλής διαδικασία. Οι ειδικοί αναφέρονται σε τροφές που μπορεί νασυμβάλλουν στην αυξομείωση της έκκρισης των ορμονών καθώς και στις λύσεις πουθα μας βοηθήσουν σε κάθε ηλικία να κερδίσουμε την ορμονική ισορροπία, η οποίασύμφωνα με αρκετές πρόσφατες μελέτες είναι ένα από τα κύρια στοιχεία τηςαντιγήρανσης.
Επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων στοστούντιο εξηγούν γιατί είναι επιβεβλημένη η ρύθμιση των ορμονών, καθώς ηδιαταραχή τους σχετίζεται με καρδιοπάθειες, πολλές ψυχολογικές διακυμάνσειςαλλά και διακυμάνσεις του βάρους μας.
Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου θυμάται, την πρώτη ερωτική έλξη που αισθάνθηκε γιατον σύζυγό της και απαντάει στο ερώτημα εάν κατά τη γνώμη της υπάρχει “η χημείατου έρωτα”. Από την πλευρά τους, οι ειδικοί στο στούντιο εξηγούν εάν οιφερορμόνες είναι τελικά αυτές που μας κάνουν να ερωτευόμαστε.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/10 Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! ΜΟΝΟ ΣΤΟ "TV NEA"!!!
http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα