«Η Μάχη των Φύλων»: Στιβ Καρέλ εναντίον Έμα Στόουν

17:02 15/4/2016 - Πηγή: TVNea

Ο Στιβ Καρέλ μετά τα οσκαρικά «Foxcathcer» και «Το Μεγάλο Σορτάρισμα» συναντά την Έμα Στόουν μετά τα «Birdman» και «Aloha» σε μια «εκρηκτική» κομεντί, που θα θέσει τα δυο φύλα αντιμέτωπα στη γνωστή, αέναη μάχη.
Η «Μάχη των Φύλων», όπως θα τιτλοφορείται η ταινία βασίζεται σε αληθινό περιστατικό που έλαβε χώρα το 1973 και συγκεκριμένα σε έναν αγώνα τένις.
Ο Στιβ Καρέλ υποδύεται τον Μπόμπι Ριγκς και η Έμα Στόουν την Μπίλι Τζιν Κινγκ,
στους ρόλους ενός παλαίμαχου παίκτη τένις και μιας εκπροσώπου της νέας γενιάς αντίστοιχα.
Αντιμέτωποι στο ίδιο τερρέν ως αθλητές το παρασκήνιο θα φουντώσει ακόμα περισσότερο τις φήμες για μία πραγματική μάχη μεταξύ τους.
Αυτό που ξεκίνησε ως αθλητικός αγώνας πυροδότησε μια παγκόσμια συζήτηση σχετικά με την ισότητα των δύο φύλων παρακινώντας το φεμινιστικό κίνημα.

Παγιδευμένοι στα έντονα φώτα της δημοσιότητας οι Κινγκ και Ριγκς κλήθηκαν να δώσουν προσωπική μάχη για την ισότητα των αμοιβών, τον ιδιωτικό βίο, τη σεξουαλικότητα και την υστεροφημία που αντήχησε πολύ πέρα από τα γήπεδα τένις.
Την ταινία σκηνοθετούν οι Τζόναθαν Ντέιτον και Βάλερι Φάρις (από το «Little Miss Sunshine»), σε σενάριο του Σάιμον Μποφόι («Slumdog Millionaire») και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Ντάνι Μπόιλ.
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία έχει επιχειρηθεί να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.
Ο Γουίλ Φέρελ, ο Πολ Τζιαμάτι και η Ελίζαμπεθ Μπανκς είχαν συζητήσει την συμμετοχή τους σε ανάλογο σχέδιο με διαφορετικούς σκηνοθέτες, σε έναν μαραθώνιο συζητήσεων και αναβολών που κράτησε τουλάχιστον 5 χρόνια.
Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, σε αντιπαραβολή με την πραγματική φωτογραφία των Μπόμπι Ριγκς και Μπίλι Τζιν Κινγκ.

cinemag.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα