Η καλεσμένη που έφερε την Μενεγάκη σε δύσκολη θέση: «Τι ντροπή όταν το ακούω αυτό;» (βίντεο)

10:45 23/1/2016 - Πηγή: TVNea
Είναι γνωστό πως η μνήμη της δεν την απατά ποτέ. Η Ελένη όμως είναι τόσο σίγουρη πως θυμάται τους πάντες και τα πάντα που εάν της συμβεί το αντίθετο θέλει αρκετή ώρα το χωνέψει. Σήμερα η ίδια έζησε μια άτυχη στιγμή, που την έκανε να απορεί για ώρα στον αέρα της εκπομπής.

Η μαγείρισσα Ρένια Σιμώση βρέθηκε σήμερα στην κουζίνα της Ελένης και της θύμισε την συνάντηση της 7 χρόνια πριν. Η παρουσιάστρια όμως του Alpha δεν θυμότανε τίποτα. Συγκεκριμένα όταν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης, η παρουσιάστρια είχε δει πολλά πρόσωπα είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες προκειμένου να βρει την αντικαταστάτρια της.

«Ένα από αυτά τα πρόσωπα ήτανε και η Ρένια Σίμωση. Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που είχαμε βρεθεί. Ήτανε τότε που έψαχνες να βρεις μαγείρισσα πριν πάρα πολλά χρόνια», είπε η καλεσμένη της και η Ελένη φανερά ντροπιασμένη της απάντησε: «Μαγειρέψαμε ζωντανά στην εκπομπή ή κάναμε δοκιμαστικό; Αχ παιδιά δεν είμαι καλά. Άσε με Γρηγόρη..χάλια με έκανε. Τι ντροπή όταν το ακούω αυτό;».

Φυσικά η Ρένια Σιμώση της είπε πως δεν χρειάζεται να νιώθει ντροπή αφού με τόσα χρόνια τηλεοπτικής καριέρας στην πλάτη της είναι λογικό να έχει συναντηθεί με πάρα πολλά πρόσωπα, πιο πολλά μάλιστα και από αυτά που συναντούν οι πολιτικοί.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα