Η Γερμανού… ξανάρθε;

12:20 12/11/2013 - Πηγή: TVNea
Το επόμενο βήμα θέλησε να κάνει φέτος η Ναταλία Γερμανού. Από οικοδέσποινα πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, αλλά και ζώνη κατεβαίνοντας στη μάχη του prime time.Έτσι, το Ναταλάκι, όπως την αποκαλούν, αποφάσισε αλλάζοντας ζώνη να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει ένα σκληρό talk show -όπως… Αμερική- και από γλυκιά να… στριμώχνει τους καλεσμένους της, είτε με ερωτήσεις, είτε με δοκιμασίες!
«Φέτος θα φέρομαι σε όλους με το γάντι. Δεν θα φέρνω ποτέ τους καλεσμένους μου σε δύσκολη θέση. Αντίθετα θα τους βοηθάω να είναι
χαλαροί και να μιλάνε άνετα για όλα», έλεγε στο τρέιλερ της εκπομπής «η Γερμανού ξανάρχεται».

Και έγινε η πρεμιέρα, έγινε… η σεκοντιέρα, βγήκε στον αέρα κι η τρίτη εκπομπή, αλλά τελικά η Γερμανού, όπως η ίδια μας έλεγε ότι θα ξανάρθει, δεν ήρθε ποτέ! Η παρουσιάστρια αφέθηκε στις ευκολίες της και αν εξαιρέσουμε το gossip θέμα που προέκυπτε από την πρώτη εκπομπή (με το αν έχει ή όχι σχέση με έναν από τους καλεσμένους της!), από κει και πέρα περιμένουμε ακόμα τη Ναταλία.

Κανένα ενδιαφέρον, καμία πρωτοτυπία, κανένας λόγος να καθίσεις Παρασκευή βράδυ να συντονίσεις την τηλεόρασή σου στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσεις τη Ναταλία Γερμανού. Κάποια άλλη παρουσιάστρια, νεότερη και με λιγότερα χιλιόμετρα στο τηλεοπτικό τοπίο, ίσως και να είχε λόγο να τη δεις για να δεις τι θα κάνει. Αλλά με τη Γερμανού που έχει λιώσει πολλά… τακούνια σε ψηλοτάκουνα παπούτσια στο τηλεοπτικό τοπίο περιμένεις κάτι παραπάνω. Κι αυτό το «παραπάνω» δεν το έδωσε με αποτέλεσμα κι οι τηλεθεατές να φεύγουν… μαζικά.

Δεν είναι τυχαίο που στην πρώτη εκπομπή ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 24,3 στο γενικό σύνολο και 24,7 στο δυναμικό κοινό, για να πέσει στη δεύτερη εκπομπή στο 17,6 και 20,2 αντίστοιχα και να… κατρακυλήσει στην τελευταία εκπομπή συγκεντρώνοντας μέσο όρο 11,3 στο γενικό σύνολο και 11,1 στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή είναι… θολή και δεν αναφέρομαι μόνο στα πλάνα της παρουσιάστριας, αλλά στη θεματολογία, στη δομή και στο στήσιμο.

Η Γερμανού ήθελε να κάνει βραδινή εκπομπή, το Ναταλάκι όμως… βαριέται! Μόνο έτσι δικαιολογείται ότι η έμπειρη παρουσιάστρια καλεί τους φίλους της, τους οποίους όμως… τρομάζει να τους φέρει σε δύσκολη θέση. Και εννοείται ότι δεν θα τους αρχίσει στα χαστούκια… ως Γερμανού, όπως υπονοούσε στο τρέιλερ.

Αλλά από τα χαστούκια έως το να βάζει τους καλεσμένους να χορεύουν ντίσκο και να δοκιμάζουν… φέτα τυρί με κλειστά μάτια προσπαθώντας να βρουν τον τόπο παραγωγής της, ε… υπάρχει τεράστια απόσταση! Η Γερμανού έχει ένα μεγάλο προσόν: το Ναταλάκι που μπορεί με άνεση, χαμόγελο και –έστω κι αν στις φορτώνει στους συνεργάτες της- να κάνει πιο δύσκολες ερωτήσεις από το «σκοπεύεις να παντρευτείς;»!

Από την άλλη όμως, αυτό, το «Ναταλάκι» την κρατά φυλακισμένη σε μία ναζιάρικη εικόνα, συμπεριφορά και θεματολογία που δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον!

Συμπέρασμα; Η Γερμανού… δεν έχει επιστρέψει. Άμα λοιπόν δεν βρει τρόπο να «δραπετεύσει» από το Ναταλάκι και να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει και γνωρίζει, τότε κάθε Παρασκευή βράδυ θα μείνουν μόνο οι… δυο τους!
Γρηγόρης Μελάς
Πηγή: newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα