Η εκπληκτική εμφάνιση της Beyonce στο Glastonbury(video)

18:01 29/6/2011 - Πηγή: TVNea
Μια εμφάνιση που θα θυμόμαστε για καιρό έκανε η Beyonce το βράδυ της Κυριακής στο φημισμένο φεστιβάλ του Glastonbury. Η τραγουδίστρια παρέδωσε... μαθήματα RnB και χορού επί σκηνής, προκαλώντας παραλήρημα στους περίπου 17.000 θεατές που έσπευσαν να την δουν από κοντά!
Με ένα «καυτό» μαύρο σορτσάκι και χρυσό εφαρμοστό σακάκι,
η Queen Bee εμφανίστηκε στη σκηνή με το νέο της τραγούδι, «Run The World (Girls)». «Αυτή τη στιγμή παρακολουθείτε το όνειρό μου! Ευχαριστώ που δεχτήκατε εμένα και τη μπάντα μου απόψε. Πάντα ήθελε να ήμουν μια ροκσταρ και απόψε είμαστε όλοι ροκσταρς. Θέλω να σας γεμίσω με όμορφες αναμνήσεις και να νοιώσετε όλοι σας ελεύθεροι!», είπε στο πλήθος που την χειροκροτούσε.

Μεταξύ άλλων, η Beyonceερμήνευσε επί σκηνής τα «Crazy In Love», «Naughty Girl» και «Baby Boy» ενώ από το νέο της album παρουσίασε επίσης τα «Best Thing I Νever Had» και «End Of Time».
Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το
smash-up με όλα τα hits του «Sasha Fierce», όπου μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια είπε το «If I Were A Boy» με το «You Oughta Know» της Alanis Morissette και το «Sweet Dreams» με το ομότιτλο κομμάτι των Eurhythmics!
«Τα τελευταία 20 χρόνια καμία γυναίκα δεν έχει εμφανιστεί εδώ ως headliner, σήμερα γράψαμε ιστορία», είπε αποχαιρετώντας το κοινό η Beyonce...
Δείτε ένα μικρό απόσπασμα:
Keywords
Τυχαία Θέματα