Η Χριστίνα Μπόμπα με δική της εκπομπή στην tv;

14:00 2/8/2017 - Πηγή: TVNea
Αν κανείς στεκόταν στην αυταπόδεικτη ομορφιά της, θα έχανε μερικές απολαυστικές πτυχές του χαρακτήρα της Χριστίνας: Το χιούμορ της, με αφετηρία τον αυτοσαρκασμό, τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της (όπως ο εθελοντισμός), τη δίψα της για μάθηση και γνώσεις, το μη συμβιβασμό της με καταστάσεις βολικές μεν αλλά μη συναρπαστικές για εκείνη. Η Χριστίνα τολμά, ρισκάρει και παλεύει, μένοντας μακριά από οτιδήποτε μέτριο.

Πώς είσαι αυτό τον καιρό;
Είμαι στα καλύτερά μου. Είναι η μοναδική περίοδος στη ζωή μου που έχω βιώσει τόσο μακροσκελείς διακοπές μιας και από τα 18 μου που μετακόμισα στην Αθήνα
για τις σπουδές μου μέχρι και σήμερα στα 29 μου δουλεύω ασταμάτητα. Παραιτήθηκα πριν από καιρό από τη δουλειά μου. Συνειδητά αποφάσισα να κάνω διακοπές μακράς διαρκείας, πράγμα που είχα πολύ καιρό να κάνω, για να αδειάσει το κεφάλι μου και να μπω δυναμικά στα νέα μου σχέδια.

Ποια είναι τα νέα σου σχέδια;
Για αρχή κάνω ένα διετές αγγλόφωνο MBA (International MBA της ΑΣΟΕΕ), στον τομέα του business, αφού με έχει κερδίσει το μάρκετινγκ και το κομμάτι των επιχειρήσεων. Έχω κάνει ήδη το κομμάτι του μάρκετινγκ σε πολυεθνική.

Άρα έχεις μεταπηδήσει από τον προηγούμενο τομέα σου…
Τελείωσα στο Πολυτεχνείο ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών. Για κάποια χρόνια έκανα έρευνα πάνω στους υπολογιστές και τις εφαρμογές τους σε business περιβάλλον. Συνειδητοποιούσα με τον καιρό, όμως, πως ήμουν περισσότερο πρακτική παρά θεωρητική. Οι έρευνες αγοράς, οι καταναλωτικές συνήθειες, το πώς αναπτύσσονται οι νέες ιδέες μού κέντριζαν περισσότερο το ενδιαφέρον. Οπότε δούλεψα για κάποια χρόνια στο μάρκετινγκ μιας πολυεθνικής εταιρείας και πριν από λίγους μήνες επέλεξα να τα αφήσω όλα. Συνδυάστηκε και με τις εξελίξεις της προσωπικής μου ζωής κι έτσι κάνω διακοπές και σχεδιάζω τα επόμενα βήματα.

Ο σχεδιασμός δεν περιέχει τηλεοπτική παρουσίαση, όπως ψιθυρίζεται;
Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Αν, βέβαια, υπήρχε κάποιο ωραίο κόνσεπτ εκπομπής, που να είναι πολύ κοντά σε εμένα, φυσικά και θα το τολμούσα. Οπότε δεν απορρίπτω κάτι. Αλλά δεν είναι στα πλάνα μου. Αυτό που είναι στα σχέδιά μου είναι να ξεκινήσω μια εταιρεία. Υπάρχουν τρεις πυλώνες στη ζωή μου που μου αρέσουν: τα ταξίδια και ο τουρισμός, το wellness και η υγιεινή ζωή και το τρίτο είναι η έμπνευση, η παραίνεση, ο εθελοντισμός. Πλέον μελετάω ποιος θα είναι ο πιο σωστός τρόπος για να μπω στην αγορά. Ιδανικά, θα ήθελα να σχεδιάζω και τα τρία.

Πώς ξεκίνησες το μόντελινγκ και γιατί το σταμάτησες;
Παράλληλα με τις σπουδές μου έκανα κάποιες φωτογραφίσεις και διαφημίσεις. Τότε έγινε και το επιτυχημένο σποτ με την «Ελενίτσα» για εταιρεία τηλεφωνίας. Σταμάτησα όταν είχε ξεκαθαρίσει μέσα μου πως θα πάρω άλλο δρόμο. Το έκανα για το έξτρα εισόδημα, την εμπειρία, περνούσα πολύ ωραία. Αλλά ήταν πάντα κάτι έξτρα.

Πηγή:Peoplehttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα