Γυρίστηκε το trailer...

21:14 18/12/2017 - Πηγή: TVNea

Είναι από τα πιο πετυχημένα προγράμματα παγκοσμίως και στον ΑΝΤ1 ποντάρουν πολύ σε αυτό για το επόμενο διάστημα, του δεύτερου μισού της σεζόν, ευελπιστώντας ότι θα προκαλέσει… κόλαση και στους αντιπάλους τους στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Ο λόγος για το «Hell’s Kitchen» που… ψήνεται με γοργούς ρυθμούς και με τον… σεφ του είδους, τον Έκτορα Μποτρίνι, να κάνει την κουζίνα… κόλαση για όσους τολμήσουν να βρεθούν απέναντί του χωρίς να έχουν την κουζίνα του… παραδεισένια.

Πριν
από λίγες ημέρες μάλιστα ο γνωστός σεφ έκανε γύρισμα για το τρέιλερ του καινούργιου ριάλιτι που θα αναλάβει στον ΑΝΤ1 και με το οποίο προσκαλεί όσους έχουν γνώση αλλά και… σεβασμό στη μαγειρική να δηλώσουν συμμετοχή. Σύμφωνα με το concept του «Hell’s Kitchen» ο Έκτορας Μποτρίνι θα έχει δύο δεκαμελείς ομάδες, μία αντρών και μία γυναικών, που θα εργάζονται στην κουζίνα του εστιατορίου που θα διοικεί και θα διαγωνίζονται μεταξύ τους προσπαθώντας να παραμείνουν στο εστιατόριο, αλλά και στο «σπίτι» αφού οι συμμετέχοντες θα είναι… full time, συγκατοικώντας και εκτός κουζίνας.

Το «σπίτι» μάλιστα θα είναι πολύ κοντά στο εστιατόριο ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να είναι… ετοιμόπολεμοι, όπου και όπως θέλει ο Μποτρίνι. Η εγκατάσταση, της κουζίνας αλλά και του σπιτιού που θα είναι στο κέντρο της Αθήνας, ετοιμάζονται πυρετωδώς καθώς τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, αμέσως μετά τις οντισιόν που θα κάνει ο γνωστός σεφ με τους συνεργάτες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στο εστιατόριο μάλιστα θα μπορούν να απολαμβάνουν το γεύμα τους και όσοι το επιθυμούν για να κρίνουν ιδίοις… στόμασι αν οι διαγωνιζόμενοι τα έχουν πάει καλά ή θα πρέπει ο Μποτρίνι να συνεχίσει να τους κάνει την κουζίνα… κόλαση!

Το «Hell’s Kitchen» πάντως είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο και μία φορά τη βδομάδα οι τηλεθεατές θα διαπιστώνουν ότι για κάποιους η μαγειρική μπορεί να είναι… κολάσιμη πράξη!

newsit-Γρηγόρης Μελάςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα