Γκολεμά:''Μέλι έσταξε'' πάλι το στόμα της για τον Γρηγόρη!

08:30 22/6/2015 - Πηγή: TVNea
Η ανανέωση του συμβολαίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1, δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από την Ντέπυ Γκολεμά.Η γνωστή τηλεκριτικός έγραψε στη στήλη της "Μέχρι κεραίας" στην εφημερίδα Real News:«Ανανέωσε και ο Γρηγόρης το συμβόλαιό του στον ΑΝΤ1. Μπράβο στον ΑΝΤ1 που δείχνει ουσιαστική προοπτική, με στόχο τη
δημιουργία ψυχαγωγικού προγράμματος υψηλού επιπέδου. Για τον Γρηγόρη τα λέει αυτά το κανάλι. Είχε πολλή ζέστη αυτή την εβδομάδα, είναι αλήθεια...».

Υ.Γ.: Εγώ,όντας ένας που παρακολουθεί τις εξελίξεις -τηλεοπτικές και μη-έχω,εκμεταλλευόμενος το βήμα που μου δίνεται μέσα από το TVNEA.COM, να σχολιάσω το εξής:Η κα.Γκολεμά είναι μια καταξιωμένη δημοσιογράφος-τηλεκριτικός,κι αυτό νομίζω είναι κάτι αναντίρρητο.Όμως,δυστυχώς,παρά την εμπειρία που έχει-η οποία υποτίθεται ωριμάζει τον άνθρωπο-η κα.Γκολεμά αποδεικνύει πως ,μάλλον,δεν έχει σκοπό να αλλάξει τρόπο γραφής και -κυρίως-στόχο:Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Είναι τουλάχιστον τραγικό να βλέπεις την κα.Γκολεμά να δημοσιοποιεί μόνο αρνητικά για τον εν λόγω παρουσιαστή!Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνει πανηγυρικά τους ισχυρισμούς αυτών που κατά καιρούς την έχουν χαρακτηρίσει ''εμμονική''.Ενώ λοιπόν,μέχρι πρότινος,δεν ενστερνιζόμουν απόλυτα τον εν λόγω χαρακτηρισμό για τη συγκεκριμένη τηλεκριτικό,σήμερα,μετά κι από αυτήν της την επίθεση ,τον εγκολπώνομαι χωρίς καν δεύτερη σκέψη!
Είναι γελοίο και συγχρόνως λυπηρό να παρακολουθείς μια επιτυχημένη δημοσιογράφο να χρησιμοποιεί το βήμα που της έχει δοθεί στον Τύπο, ως μέσο για να ''εκτοξεύει'' τα βέλη της και να ικανοποιεί προσωπικές εμπάθειες προς οιονδήποτε και εν προκειμένω προς τον Αρναούτογλου!Είμαι πεπεισμένος απόλυτα πως, αν ποτέ έρθει η μέρα που η κα.Γκολεμά αποφασίσει να σηκώσει λευκή σημαία και να γράψει κάτι...καλό για τον Γρηγόρη,αυτή η μέρα θα έχει ιστορική αξία ,και ,προτείνω, να καθιερωθεί κάτι σαν εθνική ,τηλεοπτική επέτειος!
Και ξέρετε κάτι(που μάλλον η ίδια δυστυχώς το αγνοεί παντελώς!); Με το να επιτίθεται όπου σταθεί κι όπου βρεθεί σ' ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόσωπο κρίνοντας ΠΑΝΤΑ αρνητικά είτε το ίδιο είτε το έργο που παράγει,το μόνο που καταφέρνει-ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία,ας της το αναγνωρίσουμε!-είναι 1)να χάνει μέρα με τη μέρα το κύρος της ,καθώς, ό,τι και να πει-ακόμη και αληθές να είναι-δε λαμβάνεται από τον κόσμο ως η πραγματική της κρίση ή ως η πραγματικότητα που μέσω του μηνύματός της μπορέι να θέλει να μεταδώσει,απλά και μόνο διότι έχει συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο ώστε η κάθε της άποψη πλέον περιβάλλεται-δυστυχώς-από ένα πέπλο που καλείται ''εμμονή'', και 2)έχει δημιουργήσει ένα αρκετά ζοφερό κλίμα γύρω από το όνομά της -πράγμα που δεν νομίζω ότι αρμόζει σε ένα καταξιωμένο -τηλεοπτικά-πρόσωπο όπως η κα.Γκολεμά.
Βέβαια,πέραν της εν λόγω τηλεκριτικού,είναι κι άλλοι-δυστυχώς- εκείνοι που έχουν ''αγοράσει''(κάτι σαν τις μετοχές ένα πράμα!)εμμονές για πρόσωπα!Συνεπώς ,καλό θα ήταν να ...αλλάξουν λίγο νοοτροπία, να προσγειωθούν στην σκληρή τηλεοπτική,κι όχι μόνο, πραγματικότητα και να αφήσουν στην άκρη τον δονκιχωτισμό που τους συνοδεύει και που είναι περήφανοι(!) γι' αυτόν.
Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας -η αλήθεια είναι -πως καταπιανόμαστε με...βλαβερές συνήθειες,όμως, έρχεται η μέρα που τις εγκαταλείπουμε είτε γιατί βαρεθήκαμε είτε γιατί καταλάβαμε με τι άνευ σημασίας ζητήματα ασχολούμασταν!Προφανώς,για την κα.Γκολεμά δεν έχει επέλθει ακόμα ούτε η βαρεμάρα ούτε η συνειδητοποίηση του μεγέθους του προβλήματος που λέγεται ''εμμονή''!
Κάντε,επιτέλους,ένα διάλειμμα από την κοινοποίηση των εμπαθειών που τρέφετε για τον Γρηγόρη ,κι ελπίζω πως, αν ποτέ ''πέσει'' στην υπόληψή σας το παρόν κείμενο ,να μην σπεύσετε να γράψετε μια αρνητική κριτική ΚΑΙ για εμένα,αλλά να λάβετε το περιεχόμενό του ως τροφή για πρόοδο αλλά και για να σκεφτείτε σοβαρά να ακολουθήσετε την οδό της...ψυχικής εξιλέωσης,μια κι έρχεται Δεκαπενταύγουστος και σφίγγουν και οι ζέστες(όπως λέτε κ' εσείς)που ''τρελαίνουν'' κόσμο!
Θού ,Κύριε,φυλακήν τη πένα της...
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα