Γιορτινές συνταγές ετοιμάζει η Ψυχούλη...

12:47 20/12/2015 - Πηγή: TVNea
Η Ελένη Ψυχούλη με νέες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα, συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού ,από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στο ''Chef στον αέρα'' παρουσιάζουν γιορτινές και μαγικές συνταγές από την Ελένη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Φτειάχνουν αλμυρό κέικ με μπλε
τυρί και καρύδια, την πρωτότυπη σαρδέλα στο φούρνο σε πίτα με αμπελόφυλλα και τις πεντανόστιμες μικρές κολοκύθες γεμιστές με ρύζι, σταφίδες και τυρί!

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου ο Ανδρέας Λαγός και η Θέμις Καρδιόλακα προτείνουν συνταγές για το γιορτινό τραπέζι! Δείχνουν τη συνταγή για τις φωλιές σπαγγέτι με γεμιστές πιπερίτσες και γαλοπούλα με μυρωδικά, τη νόστιμη βασιλόπιτα χωρίς γλουτένη και μια βασιλόπιτα τσουρεκένια με ξηρούς καρπούς και κρέμα κάστανου!

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου η Ελένη μαγειρεύει γιορτινά με την Τασούλα Κουφοπούλου και τον Κώστα Αγριγιάννη! Δείχνουν το γεμιστό κοτόπουλο που ψήνεται αργά πάνω σε στρώμα κρεμμυδιών, μια ξεχωριστή μακαρονάδα με συκωτάκια πουλιών και τη βασιλόπιτα με τζίντζερ και μπαχαρικά Χριστουγέννων!

Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου η Ελένη ...γλυκοθεραπεύεται γιορτινά με την Άντζελα και τον Μανώλη Φραγκούλη από τη Σάμο! Κάντε δώρο τα εύκολα τρουφάκια με άρωμα καφέ, φτειάξτε την πανέμορφη τάρτα με ψητά κυδώνια και το εύκολο στρούντελ με κοτόπουλο και μανιτάρια! Η Κατερίνα Λιβά δείχνει πως θα φτειάξουμε ένα διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο στεφάνι από φαγώσιμα στολίδια!

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου η Ελένη ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα παρέα με την Τασούλα Κουφοπούλου και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Δείχνουν τη συνταγή για την πατατοσαλάτα με φύλλο κρούστας και σαλάμι αέρος, το χοιρινό μπούτι που μαγειρεύεται με πετιμέζι, πορτοκάλι και κύμινο αλλά και τη γαλλική βασιλόπιτα που ζωγραφίζει κυριολεκτικά ο Αλέξανδρος!

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
κοτσι στο φουρνο με πορτοκαλι κύμινο πετιμεζι, κατερινα λιβα συνταγεσ
Τυχαία Θέματα