Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος με τη Νανά Παλαιτσάκη. Όλο το παρασκήνιο

08:16 13/12/2014 - Πηγή: TVNea
Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει καθώς εδώ και λίγες μέρες έχει βουίξει ο δημοσιογραφικός κόσμος για τη… σχέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Γιώργος Λιάγκας και η Νανά Παλαιτσάκη έχουν ξεκινήσει πόλεμο.

Τόσο μεγάλο που ο Γιώργος ακούω πως έχει πολύ εκνευριστεί και ετοιμάζει κινήσεις ματ… η αλήθεια είναι πως πολλοί αναρωτιούνται τι άλλο έχει συμβεί. Καθώς είναι γνωστό πως η Νανά έχει πολλές φορές εκφραστεί κατά του ζευγαριού παρόλο που εργάζονται στον ίδιο όμιλο.
«Ο Λιάγκας λαϊκίζει
υπερβολικά και δεν το αντέχω» δήλωσε στις αρχές της σεζόν ενώ σε κομμάτι της έγραψε λίγο αργότερα: «Η kinky εμφάνιση της μικρομάνας Φαίης Σκορδά με το μίνι μέχρι λίγο πιο πάνω από το «κουτάκι της» και με τις ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες που θα τις ποθούσε στριπτιζέζ, αποθεώθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα…η στιγμή που γονατισμένη η Φαίη απέναντι στον Νίκο Μουτσινά επιχειρεί να ρουφήξει τα μακαρόνια με κιμά πιο γρήγορα-πιο γρήγορα, μου δημιούργησε δυο συναισθήματα. Θυμό και οίκτο. Θυμό γιατί ο εθισμός στην αφόρητη ελαφρότητα του να αισθάνεσαι ως «οι Μπέκαμ» της χώρας, καταβροχθίζει τα άτομα και τα μεταλλάσει σε τηλεοπτικά καρτούν .Το τηλεοπτικό ζευγάρι, έχει ένα νταβατζή, την AGB. Σε αυτόν υπακούν και αυτό υπηρετούν. Ο νταβατζής, λοιπόν, χτες δεν θύμωσε απλώς, τρομοκράτησε και απαίτησε διασυρμό. Ο διασυρμός μόλις άρχισε… Οίκτο για όλους εκείνους που νομίζουν ότι η ζωή τους αρχίζει και τελειώνει σ’ ένα τηλεοπτικό πλατό».
Όμως για τίποτε από τα παραπάνω ο Λιάγκας δεν…ίδρωσε. Τώρα όμως κάτι πιο σοβαρό έχει συμβεί και η ρήξη είναι πολύ μεγάλη. Σύντομα νεότερα…

gossiptv/nassos bloghttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα