Γιώργος Αμυράς για Έλενα Ακρίτα: «Δεν με πτοεί η ξινίλα»

08:30 23/2/2015 - Πηγή: TVNea
Πάρα πολλές ήταν οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η κίνηση του Γιώργου Αμυρά να βγάλει selfie στην Βουλή την ώρα της ορκωμοσίας. Μία εξ αυτών ήταν και της Έλενας Ακρίτα η οποία είχε γράψει στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Οι ενήλικοι άνθρωποι -μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου πάντα- δεν σαλιαρίζουν με την κάμερα του smartphone. Το phone είναι smart.
Αυτοί δεν είναι smart. Καθόλου smart. Δυστυχώς γι' αυτούς που τους ψήφισαν. Δυστυχέστερα για μας που δεν τους ψηφίσαμε αλλά θα τους λουστούμε. Και μάλιστα σε τόσο κρίσιμες στιγμές...».

Ο Γιώργος Αμυράς σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου απάντησε στην Έλενα Ακρίτα: «Ζούμε στο 2015 και δεν πτοούν η σοβαροφάνεια και η ξινίλα, ούτε πρόκειται να αφυδατώσω τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό μου. Δεν θα γίνω ξύλινος και βαρετός. Εννοείται ότι η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη κι εγώ καλός ακροατής της, εφόσον έχει κάτι ουσιαστικό να πει. Και μια μικρή λεπτομέρεια της selfie: τραβήχτηκε τρία τέταρτα προτού συγκροτηθεί σε σώμα η Βουλή, οι μισοί βουλευτές δεν είχαν καν μπει στην αίθουσα και οι άλλοι μισοί, απ' όλα τα κόμματα, έβγαζαν φωτογραφίες με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο και τους χάρηκα πολύ». http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα