Γιάννης Πλούταρχος: «Είμαι σε μία πάρα πολύ δημιουργική φάση»

11:53 22/4/2017 - Πηγή: TVNea
Ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα και τη ζωή του.

Η ζωή σου γενικότερα πώς είναι;
Είμαι σε μία πάρα πολύ δημιουργική φάση, κάναμε μία εξαιρετικά καλή σεζόν, παρ' όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν στον κόσμο και γενικώς στην αγορά. Ανοίξαμε πρώτοι και κλείσαμε τελευταίοι. Αυτό μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω. Μαζεύω τραγούδια από αρκετούς συνθέτες, έχω κάνει πολλά άρτια, υπέροχα τραγούδια, που πιστεύω ότι θα αρέσουν και στον κόσμο. Είμαι στο χώρο γύρω στα 20 χρόνια σαν επώνυμος, μαζί με τα χρόνια
που ήμουν... ανώνυμοι -εννοώ ότι δεν είχα κάποια δισκογραφική δουλειά-, είμαι συνολικά 26 χρόνια στη δουλειά αυτή.

Ποια είναι η γεύση που σου έχει αφήσει η πορεία σου μέχρι σήμερα;
Η δουλειά αυτή μου έχει δώσει πολύ μεγάλες χαρές, λύπες, αγωνίες, πολλά ξαφνιάσματα, έχω ζήσει πλούσιες στιγμές.

Ποιες είναι οι λύπες που σου έδωσε;
Μαθαίνεις μέσα από εκεί να σηκώνεσαι, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, μαθαίνεις να κρατάς όσο μπορείς την αξιοπρέπεια σου, κι αυτό σε κάνει πιο σοφό, σου δίνει κίνητρο να κάνεις πράγματα, να συνεχίσεις. Η χαρά είναι πιο επικίνδυνη. Όταν κάποια στιγμή στην καριέρα μου ήρθαν πολύ μεγάλες χαρές, είδα ότι είναι πιο επικίνδυνη, γιατί επαναπαύεσαι. Όταν πετυχαίνεις ένα στόχο, πρέπει να είσαι-,σε εγρήγορση, όλοι μας όμως εκείνη ιη στιγμή θέλουμε να το χαρούμε κι εκεί είναι το επικίνδυνο σημείο να γίνει το λάθος. Αυτή η δουλειά σε θέλει σαν το άλογο του ιπποδρόμου, να είσαι πάντα έτοιμος να τρέξεις.

Αν και δύσκολο να κρατηθεί ισορροπία σε όλα αυτά, εσύ τα κατάφερες.
Ναι, είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσεις ισορροπία. Οι προκλήσεις της ζωής είναι τεράστιες, πρέπει να έχεις σύνεση και ορθή λογική μέσα σου, να εκτιμάς αυτό που έχει έρθει η έχεις αποκομίσει με σκληρή δουλειά. Δόξα τω θεώ, έκανα μια πολύ όμορφη οικογένεια, βρήκα μια σύντροφο, τη Μαρία, που στάθηκε και στέκεται με πολύ αξιοπρέπεια δίπλα μου, όπως κι εγώ στέκομαι ισότιμα δίπλα της, κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία και την καριέρα μου. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που μπορούσα να τα ισορροπήσω και να μην είχα προβλήματα στο σπίτι μου. Έτσι, είχα καθαρό το μυαλό μου, για να μπορέσω να κάνω καλύτερα πράγματα όσον αφορά στην καριέρα μου. Με αυτόν τον τρόπο η Μαρία με βοήθησε κι εξελίχθηκα ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας. Είχα πάρα πολύ καλούς γονείς, είχα πολύ καλές βάσεις από εκείνους, αλλά μου άρεσε πάντα να ακούω τους ανθρώπους γενικώς. Παραδειγματιζόμουν από ιστορίες άλλων κι έτσι χρησιμοποιούσα πολλά από αυτά ως προς αποφυγή ή τα θαύμαζα κι έλεγα ότι θα ήθελα κι εγώ να κάνω κάτι τέτοιο.

Λοιπόν

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα