Γ. Γεννατάς: η απάντηση στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου!

16:46 23/4/2013 - Πηγή: TVNea
Τη δική του απάντηση στο σχόλιο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου που μάλλον είχε ως στόχο του τον ίδιο έδωσε χθες βράδυ ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής "Όλα μπάχαλο φέτος" και θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να λύσει την όποια παρεξήγηση.

Να θυμίσουμε πως πριν από μία εβδομάδα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook,
ένα επιθετικό σχόλιο θυμού, με αφορμή τη συμμετοχή του Γεράσιμου Γεννατά στο νέο show του Ant1 "Your Face Sounds Familiar". Ο ίδιος είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια σε συνέντευξή του, πως όλα αυτά τα τηλεπαιχνίδια είναι "σαβούρες".

"Αποκλείεται να έχω πει εγώ για την Πηνελόπη και να έχω μιλήσει για κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο!" ανέφερε χθες στο Θέμο Αναστασιάδη ο Γεράσιμος Γεννατάς και συνέχισε: "Εγώ επειδή έχω διάφορες πετριές με την ηθική τάξη και ως άνθρωπος πάω έως ενός σημείου, και είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου, αναφέρθηκα σε αυτό που κάνει κάποιος. Και δεν καταλαβαίνω γιατί στο δικό μας χώρο, είναι τόσο κακό αυτό!"

Τέλος, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το έντονο αίσθημα ανταγωνισμού που ανέδιδαν τα συγκεκριμένα προγράμματα, λέγοντας: "Εγώ είχα πει ότι σε αυτού του είδους τα show ήταν πολύ έντονο του ποιος θα βγει νικητής, ενώ υπήρχε μια υποδοχή ήρωα, και αυτός ο κοινωνικός πρωταθλητισμός, νομίζω πως ήταν σε μια φάση της κοινωνίας μας, που αντί να προτείνεται ένα ελάχιστο "μαζί", ήταν ακραίος ανταγωνισμός."
Keywords
Τυχαία Θέματα