Φαίη Ξυλά:Μετά τον ΑΝΤ1,στο STAR-Πώς έγινε η πρόταση;

13:47 10/6/2016 - Πηγή: TVNea
Η Φαίη Ξυλά επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση πρωταγωνιστώντας στην καθημερινή σειρά του STAR, «9 μήνες». Η γνωστή ηθοποιός μιλάει στο TiVi Σίριαλ τόσο για τον ρόλο όσο και για το πώς προέκυψε η πρόταση...

Δύο χρόνια μετά την τελευταία τηλεοπτική δουλειά («Καλές δουλειές», ΑΝΤ1), επιστρέφετε και συναντάτε... παλιούς γνώριμους.

''Είμαι πολύ χαρούμενη που δουλεύω ξανά μαζί με τον Αλέξανδρο Σταύρου, με τον οποίο είχαμε δουλέψει στα «Μυστικά της Εδέμ». Τότε είχε έρθει αυτός όταν έκλεινε ο πρώτος κύκλος και με βρήκε, τώρα γίνεται
το αντίθετο''.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τους «9 μήνες»;

''Η πρόταση ήρθε από την Άννα Αδριανού και τον Γιάννη Μπότση, που υπογράφουν το σενάριο -και με τους οποίους έχω συνεργαστεί ξανά παλαιότερα-, και πίστεψαν ότι ταιριάζω γι’ αυτόν τον ρόλο. Δεν σου κρύβω ότι ήθελα να συνεργαστούμε ξανά. Ξέρω ότι είναι μια πολύ προσεγμένη δουλειά, παρόλο που δεν έχω δει όλα τα επεισόδια''.

Εάν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη ελληνοκυπριακή σειρά που κάνετε;

''Είχα κάνει άλλη μία, την «Πόρτα κλειδωμένη», στο MEGA Κύπρου, πριν από λίγα χρόνια. Για μένα είναι πάντα ευχάριστο και, κυρίως, που είδα άτομα που ήδη γνώριζα. Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια οικειότητα και δεν χρειάζεται να αρχίσεις ξανά από την αρχή''.

Τι χαρακτήρας είναι η Σοφία που υποδύεστε;

''Η Σοφία είναι μια γυναίκα που ασχολείται πάρα πολύ με τη δουλειά και την καριέρα της. Έχει μια κόρη την οποία μεγαλώνει μόνη της. Τώρα, όμως, θα έρθει ο μεγάλος έρωτας της ζωής της και δεν ξέρω πώς θα κουμαντάρει τα πράγματα. Από την άλλη, κρύβει ένα πολύ μεγάλο τραγικό μυστικό το οποίο είναι καθοριστικό για την ιστορία''.

Έχει πεθάνει ο άντρας τής εν λόγω ηρωίδας ή απλά έχουν χωρίσει;

''Έχει χωρίσει με τον άντρα της και, προς το παρόν, δεν τον βλέπουμε''.

Με τον Μάνο σάς συνδέει ένα τραγικό περιστατικό από το παρελθόν. Πείτε μας λίγα λόγια γι’ αυτό.

Η Σοφία έρχεται για να βοηθήσει την κατάσταση του Μάνου με τη μεταμόσχευση και όλο αυτό που έχει συμβεί. Συμπτωματικά ανακαλύπτει πως τους δένει ένα μεγάλο μυστικό. Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι έχει αρχίσει να της αρέσει και να τον ερωτεύεται, οπότε και έρχεται σ’ ένα μεγάλο δίλημμα''.

Θα σώσει τελικά τον Μάνο ή θα φροντίσει να τον εκδικηθεί με κάποιον τρόπο;

''Μάλλον θα προσπαθήσει να τον εκδικηθεί, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνει στην πράξη''.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα