Εξελίξεις στο X-Factor...

11:27 20/12/2016 - Πηγή: TVNea
Πολλούς αιφνιδίασε η απόφαση της Πέγκυς Ζήνα να μη λάβει μέρος στο επόμενο X- Factor που κάνει πρεμιέρα την άνοιξη, αμέσως μετά το τέλος του The Voice- το συγκεκριμένο παιχνίδι αναδεικνύεται στο πιο δυνατό χαρτί του ΣΚΑΙ για τη φετινή σεζόν. Η δήλωση της Πέγκυς έγινε χωρίς να έχει προηγηθεί συνάντηση με το κανάλι, αφού προς το παρόν όλο το επικοινωνιακό βάρος έχει πέσει στο Voice.
Ποιος όμως θα πάρει τη θέση της; Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό της -φίλης της- Έλλης Κοκκίνου, η οποία είχε δεχτεί προσέγγιση και για το Voice αλλά στη συνέχεια αποφασίστηκε πως το μόνο γυναικείο όνομα στην επιτροπή θα ήταν η Έλενα Παπαρίζου, όπως αντίστοιχα είναι φέτος η Δέσποινα Βανδή στο Rising Star. Να θυμηθούμε εδώ πως η Έλλη έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία ως κριτής σε αντίστοιχο show του Alpha με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά.

Η Πέγκυ πάντως, αιτιολόγησε την απόφασή της- με την οποία διαφώνησαν αρκετοί από το στενό της περιβάλλον- λέγοντας ότι δεν της άρεσε που στα συγκεκριμένα talent shows, όλη η προσοχή στρέφεται στις επιτροπές και όχι στα παιδιά που διαγωνίζονται- εξάλλου έχουν περάσει πια οι εποχές που οι παίκτες έκαναν ηχηρές καριέρες μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Από την άλλη βέβαια, την αναγνωρισιμότητα, έστω και πρόσκαιρη, που ζουν αυτοί οι νέοι τραγουδιστές μέσα σε μια νύχτα, και το νυχτοκάματο που εξασφαλίζουν στη συνέχεια, έστω και σε μικρά μαγαζιά σε Αθήνα και Περιφέρεια, πολύ δύσκολα θα απολάμβαναν σε άλλη περίπτωση! Όσο για την Έλλη, αρκετοί θυμούνται ότι στην παρουσιάση προγράμματος του ΣΚΑΙ, είχε προβληθεί πλάνο από την τελευταία
της guest εμφάνισή στο X-Factor....

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα