Ευγενία Δημητροπούλου: Παίζει σε ταινία του Hollywood με την Kirsten Dunst και τον Viggo Mortensen

12:45 9/6/2014 - Πηγή: TVNea
H γλυκιά Ευγενία Δημητροπούλου που γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά "Το Νησί" πλέει αυτές τις ημέρες σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος η επικείμενη πρεμιέρα της χολιγουντιανής παραγωγής "Τα δύο πρόσωπα του Γενάρη", στην οποία συμμετείχε και η ίδια. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ εποχής, με πρωταγωνιστές την Kirsten Dunst, τον Viggo Mortensen
και τον Osxar Isaac.

Η ταινία εκτυλίσσεται στη δεκαετία του '60 και οι δύο πρωταγωνιστές έρχονται στην Ελλάδα ως τουρίστες. Κάπως έτσι ξετυλίγεται το κουβάρι μιας συναρπαστικής ταινίας που υπογράφει ο σεναριογράφος του "Drive", αλλά και ο συγγραφέας της ταινίας "Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ".

Η Ευγενία ανέβασε λοιπόν στο λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία με έναν από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, τον γοητευτικό Oscar Isaac.

Όπως μάλιστα διαβάζουμε στο cast της ταινίας συμμετέχει και ο Σωκράτης Αλαφούζος. Λίγο νωρίτερα η Ευγενία είχε ανεβάσει φωτογραφία από το "πάσο" της, ως μέλους της ταινίας την εποχή που γίνονταν τα γυρίσματα στην Ελλάδα.

Το TLIFE σου είχε γράψει για την ταινία αυτή, όταν βρισκόταν ακόμη στη διαδικασία παραγωγής, με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα σε Αθήνα και Κρήτη. Δες φωτογραφίες παρακάτω...

Δες το trailer της ταινίας εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα