ΕΡΤ: Όλες οι αλλαγές που έρχονται...

09:17 2/2/2017 - Πηγή: TVNea
∆ιαµάχη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχουν φέρει οι αλλαγές που προετοιµάζονται για το αµέσως επόµενο διάστηµα στην ΕΡΤ.

Η απόφαση για παρουσίαση του κεντρικού δελτίου από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο είναι ειληµµένη και είναι ίσως η µόνη που δεν προκαλεί τριγµούς στο κυβερνών κόµµα.

Δύο πρόσωπα τα οποία έχουν προταθεί από την κοµµατική οργάνωση των δηµοσιογράφων προς αξιοποίηση είναι ο έµπειρος πολιτικός συντάκτης Τάσος Παππάς, αλλά και η Νατάσα
Γιάµαλη, η οποία προέρχεται από την «Αυγή», συµµετέχει στην «Αίθουσα Σύνταξης», αλλά εκτιµούν ότι θα µπορούσε να αναλάβει περισσότερα πράγµατα.

Ωστόσο, αν και οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, θεωρείται βέβαιη η παρουσία της Κατερίνας Ακριβοπούλου και στα δύο πόστα (δελτίο-εκποµπή), ενώ αναζητούνται πρόσωπα που θα συµπληρώσουν το πάνελ της «Αίθουσας Σύνταξης». Μάλιστα, µετά την αποχώρηση της Πηνελόπης Γαβρά για προσωπικούς λόγους, αλλά και την επικείµενη -όπως ακούγεταιτου Μανώλη Κοττάκη, υπάρχει έλλειµµα δηµοσιογράφων που να βρίσκονται πιο κοντά στη Νέα ∆ηµοκρατία.

Πάντως, το δίδυµο Ταγµατάρχη-Ταλαµάγκα εξακολουθεί να απολαµβάνει την απόλυτη εµπιστοσύνη του Μεγάρου Μαξίµου και τα χέρια τους είναι λυµένα για να κάνουν τις αλλαγές που νοµίζουν.

Θεωρούν, δε, ότι η «µετακόµιση» του δελτίου του ΣΚΑΪ στις 8 θα κάνει διπλό καλό στην κυβέρνηση. Πρώτον, θα ανέβει περισσότερο η τηλεθέαση του δελτίου της ΕΡΤ στις 9 και, δεύτερον, θα µειωθεί η απήχηση του ΣΚΑΪ στον ανταγωνισµό µε το STAR

parapolitika.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα