Ένας Skai με ενισχυμένη ψυχαγωγία!

10:45 19/8/2014 - Πηγή: TVNea
Lifestyle εκπομπές, εναλλακτικά προγράμματα, τηλεπαιχνίδια και τηλε-μαγειρέματα θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ .

Η Μαρiα Ηλιάκη, ο Γιώργος Δάσκαλος και η αρχισυντάκτρια Μαίρη Κούσουλα μετακομίζουν στον ΣΚΑΪ, ενώ εκτός καναλιού ίσως μείνει ο Νίκος Μουτσινάς, που συζητούσε για τον «Αδύναμο κρίκο». Οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν κατάφεραν να πάρουν το συγκεκριμένο φορμάτ και έτσι πάγωσαν οι συζητήσεις μαζί του προσωρινά. Στο
πλευρό της Ηλιάκη ίσως βρεθεί ο Μάκης Πουνέντης ενώ ο Δάσκαλος θα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα για τους τετράποδους φίλους μας («Σαν τον σκύλο με τη γάτα»).

Φιλοδοξία του καναλιού είναι να προστεθούν περισσότερα εβδομαδιαία προγράμματα που θα ταιριάζουν με το «εναλλακτικό» προφίλ του σταθμού. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται στο πρόγραμμα του καναλιού και η νέα εκπομπή «Eventful», με θέμα την οργάνωση εκδηλώσεων που θα παρουσιάζει η Νατάσα Σιδηροκαστρίτου. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό event & bridal magazine (για οργάνωση γάμων, βάπτισης, πάρτι, γιορτών), μέσα από το οποίο οι τηλεθεατές θα ανακαλύπτουν ιδέες, προτάσεις και έξυπνες λύσεις για το πώς μπορούν μόνοι τους αλλά και με τη βοήθεια των ειδικών να κάνουν την εκδήλωσή ξεχωριστή. Ανάμεσα στα νέα concepts που εξετάζονται είναι και μια εκπομπή για τη μουσική, είδος υπό εξαφάνιση από την ελληνική TV, ενώ από το πρόγραμμα δεν θα λείπει και η μαγειρική.
Στον σταθμό θα μαγειρεύουν τη νέα σεζόν και ο Βαγγέλης Δρίσκας το Σαββατοκύριακο ?που θα κάνει και μια δεύτερη εκπομπή η οποία θα συνδυάζει τη μαγειρική και τα ταξίδια με τίτλο «Χίλια μίλια γεύσεις»?, αλλά και οι Ελένη Ψυχούλη, Ντίνα Νικολάου, Στέλιος Παρλιάρος, Αρης Τσανακλίδης. Στο μενού εντάσσεται και το καθημερινό «Eat and Fit» με παρουσιαστή τον πρώην παίκτη του Μaster chef, Δημήτρη Δαλιάνη. Με παλιούς αλλά και νέους συνεργάτες θα συνεχίσει την πορεία του και το «Joy», που θα αλλάξει τίτλο και θα λέγεται «Enjoy» καθώς το επιτυχημένο concept του ΣκαΪ μεταφέρεται στο Mega. Μόνο το Σαββατοκύριακο θα μας καλημερίζει ο Γιώργος Αυτιάς ενώ το καθημερινό «Newsroom» ενδέχεται να συνεχίσει την πορεία του και τον χειμώνα ενισχυμένο με δημοσιογράφους του καναλιού.
Info: Τη σειρά επιστημονικής φαντασίας του CBS «Under the Dome», που βασίζεται στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ θα προβάλει τη νέα σεζόν το κανάλι, που ποντάρει και φέτος στο ξένο πρόγραμμα με τη συνέχεια του «Game of thrones», «The good wife» και άλλων σειρών.

tvεθνοςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα